reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wózek na Polskie drogi:
wozek_sportowy_mocno_sportowy_2013-11-20_16-54-22.jpg

:D:D:D

Załączniki

• wozek_sportowy_mocno_sportowy_2013-11-20_16-54-22.jpg
    wozek_sportowy_mocno_sportowy_2013-11-20_16-54-22.jpg
    55,5 KB · Wyświetleń: 298
reklama
Mi sie podoba tylko gondola trochę płytka jakby coś [emoji851]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Widziałam raz babkę akurat z tym modę silver cross w sklepie. Wielkie to bydło takie ze szok. Mało poręczne. Może wyglada niezłe ale dla mnie szału nie robi ;-) dla mnie ze względu na ciagle loty do pl musi być mały zwinny lekki i szybko się składać [emoji51]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zestaw ze skóry klełam jak szewc :D W zimie zimno a w lato pociłam się razem z fotelami i sofą :D
Jak nakryjesz czymś, to się zsuwasz razem z pledem ...a i tak zimno ciągnie.
Ładne to, to, ale cieszę się, że jak się wyprowadzaliśmy to zostawiliśmy to teściom w cholerę :) Oni też się w skórach lubują :)

A apropo skórzanego wózka ..to nie chciałabym takiego za chiny ludowe. W lato czy chciał czy nie będzie wypalany przez słońce i wiatr ..a ostatnia rzecz jaka by mi się marzyła to polerować wózek pastą natłuszczającą co by nie pękał :D z wysuszenia.
duzo teraz skorzanych wozkow, jakis szal na ta skore ehh, ja wole chyba moj z materialu :D

reklama
Do góry