Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi sie podoba tylko gondola trochę płytka jakby coś [emoji851]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
duzo teraz skorzanych wozkow, jakis szal na ta skore ehh, ja wole chyba moj z materialuJa zestaw ze skóry klełam jak szewc W zimie zimno a w lato pociłam się razem z fotelami i sofą
Jak nakryjesz czymś, to się zsuwasz razem z pledem ...a i tak zimno ciągnie.
Ładne to, to, ale cieszę się, że jak się wyprowadzaliśmy to zostawiliśmy to teściom w cholerę Oni też się w skórach lubują
A apropo skórzanego wózka ..to nie chciałabym takiego za chiny ludowe. W lato czy chciał czy nie będzie wypalany przez słońce i wiatr ..a ostatnia rzecz jaka by mi się marzyła to polerować wózek pastą natłuszczającą co by nie pękał z wysuszenia.
podeslijPowiem Wam, ze kiepska ze mnie kucharka ale wlasnie zrobilam zupe-krem z dyni i jest zajebiaszcza [emoji7] normalnie dumna jestem z siebie [emoji1]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ehh czas ucieka też niedawno w ciąży byłam a tu dzieciaki 12 a drugi prawie 6 lat nim się człowiek obejrzy wnuki będąBoze ja niedawno mialam malutka fasolke w brzuchu a tu juz kawal chlopa,ktory mnie kopie
Haha nie wiem, nie dla.mnie poza tym arbuz to jedyny owwoc którego nie lubię haha może dlategoa czemu nie no laski fajny pstrokaty hehe, uwage by na siebie zwracal
Fiu - fiu ...jak w REsTaUrAnTe