reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Sliczny "galeriowy" wózek :) tylko ta skóra na obiciu..... kto chciałby na skórze latem siedzieć czy nogi opierać? a fotelik do niego to w ogóle cały w skórze :/ Nie wyobrażam sobie tego.

Może być galeriowy nie przeszkadza mi ;-) u nas chodniki, drogi itp są super i dostosowane do wózków. Żadnych dziur nierówności i żadnej kostki ! Wiec żaden problem ;-) a jeżeli chodzi ta skore to tam gdzie dziecko siedzi jest specjalna wkładka. Nie skóra. A jak nie Brdzie się sprawdzał to się kupi inny i tyle ;-) głównie chodzi mino głęboka wersje a nie spacerowa. ;-)
A co do skory mamy kanapy w salonie (kremowe) nie samochodzie skórzane siedzenia i nie mam problemu z przyklejaniem się [emoji51][emoji23] wręcz fajnie chlodzi;-) ze spacerówkę podobają mi się spacerkowki stokk ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
moi rodzice zakupili nowe meble i kanape ze skory, ciekawe jak latem sie to sprawdzi, ale oni lubia skore, auta tez maja w skorze :)
Ja zestaw ze skóry klełam jak szewc :D W zimie zimno a w lato pociłam się razem z fotelami i sofą :D
Jak nakryjesz czymś, to się zsuwasz razem z pledem ...a i tak zimno ciągnie.
Ładne to, to, ale cieszę się, że jak się wyprowadzaliśmy to zostawiliśmy to teściom w cholerę :) Oni też się w skórach lubują :)

A apropo skórzanego wózka ..to nie chciałabym takiego za chiny ludowe. W lato czy chciał czy nie będzie wypalany przez słońce i wiatr ..a ostatnia rzecz jaka by mi się marzyła to polerować wózek pastą natłuszczającą co by nie pękał :D z wysuszenia.

Tyle czasu jestes na forum i nawet nie wspomnialas, ze adoptowaliscie dzieci :p
Mozesz cos napisac wiecej? Jak juz dostaliscie dzieciaczki do domu to jak dlugo zajela Wam takie oswojenie sie i kiedyt dotarlo do Was, ze one sa Wasze i nikogo innego? :)

Wydawało mi się, że już pisałam o adopcji ale może na innym wątku. Z chłopcem od razu gdy tylko usłyszeliśmy o Nim to czułam, że On mój jest. Z córką było trudniej i wciąż pracujemy nad relacją, od pierwszej adopcji minęło prawie trzy lata.

Ja zestaw ze skóry klełam jak szewc :D W zimie zimno a w lato pociłam się razem z fotelami i sofą :D
Jak nakryjesz czymś, to się zsuwasz razem z pledem ...a i tak zimno ciągnie.
Ładne to, to, ale cieszę się, że jak się wyprowadzaliśmy to zostawiliśmy to teściom w cholerę :) Oni też się w skórach lubują :)

A apropo skórzanego wózka ..to nie chciałabym takiego za chiny ludowe. W lato czy chciał czy nie będzie wypalany przez słońce i wiatr ..a ostatnia rzecz jaka by mi się marzyła to polerować wózek pastą natłuszczającą co by nie pękał :D z wysuszenia.

Haha dobre [emoji51][emoji23][emoji23] jakby co to mój mąż będzie polerował on takie rzeczy lubi [emoji51][emoji23][emoji23][emoji23] ale do czasu a zajdę to się może mi jeszcze gust zmienić ...

A propo's wózków jeszcze moja teściowa wymyśliła ze jej wnuk/ wnuczka będą mieć taki wózek jak miał tatuś i ona mi go kupi. Cóż to ja już wole swój skórzany galeriany wózek ;-)
3767d72aacd5170e0780ef3528763057.jpg

reklama
A propo's wózków jeszcze moja teściowa wymyśliła ze jej wnuk/ wnuczka będą mieć taki wózek jak miał tatuś i ona mi go kupi. Cóż to ja już wole swój skórzany galeriany wózek ;-)
3767d72aacd5170e0780ef3528763057.jpg

Mi sie podoba tylko gondola trochę płytka jakby coś [emoji851]

Do góry