evelinia
Fanka BB :)
Byle nie przy siusianiuJuż bardziej nie opadnie, teraz może już tylko coś wypaść
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byle nie przy siusianiuJuż bardziej nie opadnie, teraz może już tylko coś wypaść
mmmmmmm
heheheByle nie przy siusianiu
sam kolor wozka ladny, ale ten arbuz....wycielabym hahaHaha nie wiem, nie dla.mnie poza tym arbuz to jedyny owwoc którego nie lubię haha może dlatego
Kochana uda się zobaczysz, do wytrwałych świat należy scenariusz ktoś inny nam piszeNa razie jeszcze powolutku plamienia, pewnie w nocy sie rozkręci i znowu bede miała rozkminke czy uznać dzisiaj czy jutro za 1 dc...
Boże, jak bym chciała wam moc napisać jutro ze plamienia ustały i @ nie przyszła i na dokładkę test pozytywny ech, marzenia.... wy myślicie ze wariujecie kilka dni przed terminem @, a popatrzcie na mnie jaka żałosna jestem, @ sie juz wita, plamie na czerwono, a wciąż marże o tym ze moze to jeszcze zmyła masakra... i tak co miesiąc....
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Identyczne odczucia mieliśmy co do kanapyJa zestaw ze skóry klełam jak szewc W zimie zimno a w lato pociłam się razem z fotelami i sofą
Jak nakryjesz czymś, to się zsuwasz razem z pledem ...a i tak zimno ciągnie.
Ładne to, to, ale cieszę się, że jak się wyprowadzaliśmy to zostawiliśmy to teściom w cholerę Oni też się w skórach lubują
A apropo skórzanego wózka ..to nie chciałabym takiego za chiny ludowe. W lato czy chciał czy nie będzie wypalany przez słońce i wiatr ..a ostatnia rzecz jaka by mi się marzyła to polerować wózek pastą natłuszczającą co by nie pękał z wysuszenia.
Pojechałaś po bandzie,myślałam że popuszczę
Ooo, czyli w sumie pod wzgledem wieku to blizniaki masz w domu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom