reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Prosze [emoji12]
339d706cd632f88eb7277cd7120f7dfc.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
mmmmmmm :)

Na razie jeszcze powolutku plamienia, pewnie w nocy sie rozkręci i znowu bede miała rozkminke czy uznać dzisiaj czy jutro za 1 dc...
Boże, jak bym chciała wam moc napisać jutro ze plamienia ustały i @ nie przyszła i na dokładkę test pozytywny ;) ech, marzenia.... wy myślicie ze wariujecie kilka dni przed terminem @, a popatrzcie na mnie jaka żałosna jestem, @ sie juz wita, plamie na czerwono, a wciąż marże o tym ze moze to jeszcze zmyła :D masakra... i tak co miesiąc....

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana uda się zobaczysz, do wytrwałych świat należy ;) scenariusz ktoś inny nam pisze ;-) ;)

Ja zestaw ze skóry klełam jak szewc :D W zimie zimno a w lato pociłam się razem z fotelami i sofą :D
Jak nakryjesz czymś, to się zsuwasz razem z pledem ...a i tak zimno ciągnie.
Ładne to, to, ale cieszę się, że jak się wyprowadzaliśmy to zostawiliśmy to teściom w cholerę :) Oni też się w skórach lubują :)

A apropo skórzanego wózka ..to nie chciałabym takiego za chiny ludowe. W lato czy chciał czy nie będzie wypalany przez słońce i wiatr ..a ostatnia rzecz jaka by mi się marzyła to polerować wózek pastą natłuszczającą co by nie pękał :D z wysuszenia.
Identyczne odczucia mieliśmy co do kanapy :-D:-D:-D

reklama
Ooo, czyli w sumie pod wzgledem wieku to blizniaki masz w domu ;)

Tak jakby, wiekowo tak wychodzi, ale najmłodszy ma 19 miesięcy i niemal wzrostem im dorównuje wiec mam trojaczki [emoji23][emoji7] a ze ubieram ich podobnie to sie za nami oglądają

Do góry