evelinia
Fanka BB :)
Jaki piękny pokoik ,zakochałam się
A Ty Luxia dobrze sobie wyglądasz na tych ostatnich nogach a brzusio rzeczywiście nisko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki piękny pokoik ,zakochałam się
A Ty Luxia dobrze sobie wyglądasz na tych ostatnich nogach a brzusio rzeczywiście nisko
Ja w brzuchu za wiele nie czuje, ale slepa nie jestem I kuzwa mialam wczoraj sporo brunatnego sluzu, a dzis tempka zjechala o 0.2F, trzymam sie jeszcze nadziei ze jutro podbije do gory a to jest spadek implantacyjny.
Chyba ze moj I Tak juz krotki cykl skraca sie jeszcze bardziej[emoji849]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w ciązy nie jestem a juz wózek wybrany i pół wyprawki w zakładkach, tylko kupowac ni ma komu
Hahaha ja identyko [emoji23] tylko, ze mi sie koncepcja zmienia co jakis miesiac.
Miesiac temu chcialam aby wzorem przewodnim byla ta posciel:
Potem ta:
Potem kropki, trojkaty, retro [emoji23]
Jak przyjdzie mi sie decydowac to chyba oglupieje [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Łoooo, ta druga zajebista! A wez... ja ograniczylam wybór wózka do 2, bo mi sie zmieniało co tydzien, B to juz nawet przestał sie do nazw przywiązywac a wczesniej zakochalam sie w wózku z motywem arbuza, nie wiem co mną kierowało xd
Link do: 3w1 Wózek Dada Paradiso Watermelon (spacerówka + gondola + fotelik z adapterem) 2016 KURIER GRATIS [id21934] - 1579 zł : DINO - najlepsze wózki dziecięce, meble, foteliki samochodowe, Dino wózki Sklep
w sumie jak tak na niego znowu popatrzyłam, to znowu mi sie podoba, haha
Nie moje kolory
a ja nie wybieram, nie szukam niczego co by zbędnie sie nie nakrecac... wiem, ze chyba chcialabym szumisia