Boze ja niedawno mialam malutka fasolke w brzuchu a tu juz kawal chlopa,ktory mnie kopieNo sama jestem ciekawa kiedy Ciebie ruszy szook jak ten czas zasuwa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boze ja niedawno mialam malutka fasolke w brzuchu a tu juz kawal chlopa,ktory mnie kopieNo sama jestem ciekawa kiedy Ciebie ruszy szook jak ten czas zasuwa
podziwiam, ja dziś 13 dzień diety jest mocUfff udało mi sie nadrobić prawie 50 stron nie normane jesteście tak drukować
Ech... widzę smutne wieści dziewczyny bardzo bardzo tulę
Bertha o nieeeee, nie wierze że się nie udało jakie życie jest cholernie nie sparwiedliwe
Lux o kuuurcze nie dziwie się ,że tak narzekasz bardzo duży brzuszek. Slicznie wszystko przygotowane Ja też coś koło setki ważę 3 miesiące temu rzuciłam fajki i poszło do góry niestety ale jutro mija miesiąc jak dzielnie ćwiczę z Ewką i Tiffany jutro pierwsze mierzenie zobaczymy czy pot ściekający po d*pie coś dał.
Wszystkie dziewczyny czekające na testowanie przesyłam moc dobrej energii do zobaczenia z II kreskami
Szumiś też mi sie marzy, ten z sensorem płaczu... ale to juz chyba w praniu wyjdzie
fotelik mam cybex, ma dobre opinie w testach, polecamMoje tez nie, ale zauroczyła mnie ta torba do wozka, haha Bo ja generalnie jak wybieram kolor wózka to i tak zawsze wychodzi na czarny albo ciemny granat
Poza tym chyba troche bałabym sie wsadzić Bąbla do fotelika, który jednak chyba do najlepszych nie nalezy...
U nas staneło na Bebetto Vulcano albo Luca S-line... chociaz zakochana jestem w musty, ale to juz droga impreza
ladny, tylko fotelik tak jak pisze dobrac innyŁoooo, ta druga zajebista! A wez... ja ograniczylam wybór wózka do 2, bo mi sie zmieniało co tydzien, B to juz nawet przestał sie do nazw przywiązywac a wczesniej zakochalam sie w wózku z motywem arbuza, nie wiem co mną kierowało xd
Link do: 3w1 Wózek Dada Paradiso Watermelon (spacerówka + gondola + fotelik z adapterem) 2016 KURIER GRATIS [id21934] - 1579 zł : DINO - najlepsze wózki dziecięce, meble, foteliki samochodowe, Dino wózki Sklep
w sumie jak tak na niego znowu popatrzyłam, to znowu mi sie podoba, haha
no powiem Ci, ze jest mi baaardzo ciezko, ledwo chodzeUfff udało mi sie nadrobić prawie 50 stron nie normane jesteście tak drukować
Ech... widzę smutne wieści dziewczyny bardzo bardzo tulę
Bertha o nieeeee, nie wierze że się nie udało jakie życie jest cholernie nie sparwiedliwe
Lux o kuuurcze nie dziwie się ,że tak narzekasz bardzo duży brzuszek. Slicznie wszystko przygotowane Ja też coś koło setki ważę 3 miesiące temu rzuciłam fajki i poszło do góry niestety ale jutro mija miesiąc jak dzielnie ćwiczę z Ewką i Tiffany jutro pierwsze mierzenie zobaczymy czy pot ściekający po d*pie coś dał.
Wszystkie dziewczyny czekające na testowanie przesyłam moc dobrej energii do zobaczenia z II kreskami
dzieki :*Lux przepiękne wszystko a najbardziej mamusia z synkiem w brzuszku
Jak to w bajce masz tę mocdzieki :*