reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

dietetyk? prosze Cie :D zaszlam tak jak pisze majac okolo 99, ale ja wiecej schudlam niz przytylam w ciazy.. lacznie ze spadkiem mam 7-8 na plusie, pilnowalam tego co jem, bo jak sie zachodzi z taka waga to trzeba pilnowac, nie ma co ukrywac...po ciazy obiecalam sobie, ze zegnam sie z nadwaga, chce wrocic do dawnej wagi 55 kg, czy tego dokonam to nie wiem
Chociaż 20 kg to już będzie sukces :)

reklama
A ja mam pie*dolca i caly dzien szukam objawow implantacji [emoji23] probuje sie chwycic wszystkiego, nawet bulgatniecia w brzuchu ktore 2 min. pozniej okazuje sie zwyklym bakiem [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kuzwa byłam pewna ze czuje w tym cyklu jak sie fasola wgryza 6-8dpo.. i nic.
Dokładnie 2 tyg temu ok godz 19-20 miałam owulacje i wlasnie zaczyna mi sie plamienie. Jak w zegarku!

dziekowac :D wiesz jak ja zaszlam to zaszla ze mna kumpela i ciagle pisala, ze a to jedzie na kebsa a to na pizze a ja jadlam owoce, warzywa, kanapki, lekkie obiady a ze tez rzygalam jak kot to wiadomo...
wozek to Adamex Barletta ;) moje marzenie :) [emoji813]
A kumpela ile przytyła? :)

--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.

Ja kuzwa byłam pewna ze czuje w tym cyklu jak sie fasola wgryza 6-8dpo.. i nic.
Dokładnie 2 tyg temu ok godz 19-20 miałam owulacje i wlasnie zaczyna mi sie plamienie. Jak w zegarku!

A kumpela ile przytyła? :)

--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.
z 10-11 do tej pory, wiec niewiele wiecej niz ja, ale ona rodzi niecaly miesiac po mnie :)

A ja mam pie*dolca i caly dzien szukam objawow implantacji [emoji23] probuje sie chwycic wszystkiego, nawet bulgatniecia w brzuchu ktore 2 min. pozniej okazuje sie zwyklym bakiem [emoji23]

Ja w brzuchu za wiele nie czuje, ale slepa nie jestem I kuzwa mialam wczoraj sporo brunatnego sluzu, a dzis tempka zjechala o 0.2F, trzymam sie jeszcze nadziei ze jutro podbije do gory a to jest spadek implantacyjny.
Chyba ze moj I Tak juz krotki cykl skraca sie jeszcze bardziej[emoji849]

reklama
Do góry