reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja sobie co chwile cycki macam :D i juz sama nie wiem czy mnie bola od dotykania czy poprostu :) po obiedzie wlazlam pod koc, bo przecviez wczesniej strasznie senna bylam, a tu NIC ZERO... Tylko ziewanie... Haha wali na dekiel i to rowno

Ja tez macam, ale w sumie bez zmian, ciągną tak po bokach, jakby spod pach w dół, najbardziej to czuje jak ściągam stanik. A tak to reszta norma.
Śluzu dalej niet, tempka poszła mi dzis lekko o 0.2F w górę... zobaczymy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja właśnie po Bridget Jones 3, uśmiałam się tak, że masakra :D ale też poplakalam jak pokazywali usg i bijące serduszko, a później jak.się urodziło...chyba tylko ja na tej komedii płakałam :)

cheebay
Miałam tez opryszczke wyszła mi od słońca całe usta miałam jak po botoksie.. brałam heviran 500.. zeszło po dobrym tygodniu..

Szalone jesteście laski[emoji85][emoji23][emoji23][emoji23]
Ale ja tez, wiecznie szukam, wiecznie czytam... aż mózg paruje[emoji15]
Ściągnęłam sobie tez Ovia pregnancy i super bo od razu sie łączy z Ovia staraniowa i pokazuje mi teraz ze jeśli sie udało to jest 2week3day ciazy [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji7]
U mnie 2 weeks 5 days [emoji1] nadal uparcie twierdzi że jajo nadal zmierza do celu [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Do góry