reklama
Właśnie mam problem bo nie ma na moj telefon tego mam takiego starocia kurczę jeszcze i słabo a jakas inna?
Glow albo terminarz, MyDaysX jest kłopotliwa bo temp i waga w Farenheitach i funtach jest. Za dużo zamieszania z przeliczaniem wg mnie [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Paraplu
Fanka BB :)
Jako że oczekuje objawów, zadałam dzisiaj barrzo inteligentne pytanie wujkowi Google - "objawy ciąży przed zagnieżdżeniem" [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] no przecież to
Debilem trzeba być [emoji23] chyba że mi komórka jajowa zacznie jakieś znaki dymne wysyłać [emoji1]
Ja też mam ovia. Wcześniej miałam też woman log.
Windy o matko poplakalam sie z tych znakow dymnych [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Przeszlas level wyzej w swirowaniu, ja nadal szukam objawow zagniezdzenia a tu juz przed zagniezdzeniem...to chyna juz poziom master [emoji23]
Ja mam obie licze na to, ze dwie apki podwajaja moje szanse [emoji23]
agnesis
Fanka BB :)
Glow albo terminarz, MyDaysX jest kłopotliwa bo temp i waga w Farenheitach i funtach jest. Za dużo zamieszania z przeliczaniem wg mnie [emoji12]
W ustawieniach jednostki sie zmienia na kg i celsjusze [emoji12]
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Ściągnęłam z ciekawości i na pierwszą wersje pregnant [emoji1]
Ale faktycznie fajnie rozpisane, chyba jedna z lepszych jakie widziałam. [emoji173]️
W ustawieniach jednostki sie zmienia na kg i celsjusze [emoji12]
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
No to ja gamoń jestem bo nie umiałam i za każdym razem liczyłam [emoji851] taki mózg [emoji3][emoji1][emoji1]
Dym z psiochy to nie przelewki [emoji23] [emoji23] no, coś mi się w beret stało, ale na szczęście opamietalam się w porę i przestałam [emoji1]Windy o matko poplakalam sie z tych znakow dymnych [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Przeszlas level wyzej w swirowaniu, ja nadal szukam objawow zagniezdzenia a tu juz przed zagniezdzeniem...to chyna juz poziom master [emoji23]
Ja mam obie licze na to, ze dwie apki podwajaja moje szanse [emoji23]
Mi od 2h cos mi jakby macice przypalalo w środku, w jednym miejscu [emoji15] dziwne uczucie... Ale nie wiąże go z Bąblem. Według rozkładu jazdy z T-time dopiero jutro powinien być w macicy i najwcześniej się zagniezdzac [emoji23]
NeSSi
Moderatorka
Szalone jesteście laski[emoji85][emoji23][emoji23][emoji23]
Ale ja tez, wiecznie szukam, wiecznie czytam... aż mózg paruje[emoji15]
Ściągnęłam sobie tez Ovia pregnancy i super bo od razu sie łączy z Ovia staraniowa i pokazuje mi teraz ze jeśli sie udało to jest 2week3day ciazy [emoji7]
Ale ja tez, wiecznie szukam, wiecznie czytam... aż mózg paruje[emoji15]
Ściągnęłam sobie tez Ovia pregnancy i super bo od razu sie łączy z Ovia staraniowa i pokazuje mi teraz ze jeśli sie udało to jest 2week3day ciazy [emoji7]
reklama
Można w tej pregnancy sprawdzić większość leków czy są bezpieczne czy nie.
Ja kilka miesięcy temu mowilam mojej lekarce ze planuje starania wiec zmieniła mi leki na nadciśnienie które są w kategorii C - czyli takie względnie bezpieczne. One są beznadziejne pod względem skutków ubocznych i ostatnio juz naprawdę zle sie działo, bo mialam potworne bóle glowy wiec przestałam je brać - stwierdziłam ze tak czy siak umówię sie na wizytę po testowaniu to poproszę o zmianę.
Ale wczoraj, siedzę sobie z mama na skype, kazała mi zmierzyć - 150/100, dzis rano wylegiwalam sie na kanapie a tu 165/113, to juz sie wystraszyłam i wzięłam ta gowniana tabletkę szybciorem. Juz sobie w internecie ustawiłam wizytę na jutro, nie bede czekać, po prostu powiem zeby mi dała taki lek co jest dla ciężarnych i koniec.
Lux, instrukcja jest prosta, jak dziewczyny mowia[emoji4] cyc,pampers, cyc, pampers ja spałam na poczatku wtedy kiedy i mała spała- nic sie innego nie liczyło- to był jedyny sposób zeby nadrobić deficyt snu.
Ja kilka miesięcy temu mowilam mojej lekarce ze planuje starania wiec zmieniła mi leki na nadciśnienie które są w kategorii C - czyli takie względnie bezpieczne. One są beznadziejne pod względem skutków ubocznych i ostatnio juz naprawdę zle sie działo, bo mialam potworne bóle glowy wiec przestałam je brać - stwierdziłam ze tak czy siak umówię sie na wizytę po testowaniu to poproszę o zmianę.
Ale wczoraj, siedzę sobie z mama na skype, kazała mi zmierzyć - 150/100, dzis rano wylegiwalam sie na kanapie a tu 165/113, to juz sie wystraszyłam i wzięłam ta gowniana tabletkę szybciorem. Juz sobie w internecie ustawiłam wizytę na jutro, nie bede czekać, po prostu powiem zeby mi dała taki lek co jest dla ciężarnych i koniec.
Lux, instrukcja jest prosta, jak dziewczyny mowia[emoji4] cyc,pampers, cyc, pampers ja spałam na poczatku wtedy kiedy i mała spała- nic sie innego nie liczyło- to był jedyny sposób zeby nadrobić deficyt snu.