reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Lux moj miał kolki, no nic przyjemnego ani dla dziecka, ani dla rodziców, ale mozna znaleźć sposób, który bedzie działał [emoji4]
Poza tym nie ma co sie bać na zapas [emoji6]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
wiem, odgazowywanie, kropelki i inne cuda, jak mi sie to latwo mowi a ja sie boje co bedzie w realu :D

Lux wiadomo kropelki, herbatki, ciepłe okłady, ale naszym patentem było w fotelik i do samochodu. Kilka rundek po osiedlu, a jak mojego chłopa w domu nie było to musiałam nosić cały czas na rękach, żeby mu żyłka od płaczu nie pękła [emoji12]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

jak zawsze mozna polegac ;)
samej opieki sie nie boje, bo dzieci w rodzinie pelno wiec :D ale stracha mam jak zacznie wyc i nie bedzie widac konca, smiejemy sie, ze wrocimy ze szpitala, postawimy fotelik z zawartoscia i powiemy i co teraz ku*wa? :D
Jak postawicie fotelik z zawartością to będziesz do góry skakać, że już w domu jesteś i wszystko jest już za Tobą. Zaczniesz nową przygodę :D Pod tytułem '' Tęsknię za snem'' :D

Właśnie mam problem bo nie ma na moj telefon tego :( mam takiego starocia kurczę jeszcze i słabo :( a jakas inna? :)

A jaki masz system? Androida? Sprawdź MyDays lub Moj Kalendarzyk

Lux wiadomo kropelki, herbatki, ciepłe okłady, ale naszym patentem było w fotelik i do samochodu. Kilka rundek po osiedlu, a jak mojego chłopa w domu nie było to musiałam nosić cały czas na rękach, żeby mu żyłka od płaczu nie pękła [emoji12]

no tez slyszalam, ze patent z fotelikiem dziala, znajomi owijali w kocyk mocno, fotelik na wozek i po chacie, niby tez dobry sposob :D mam tez kokon taki pod szyje zapinany i to tez pomaga bo dziecko czuje sie jak w brzuchu i uspokaja sie ;)

A jaki masz system? Androida? Sprawdź MyDays lub Moj Kalendarzyk

Androida :) Haha właśnie sobie dokładnie te sciągnęłam, ale z tego co też widze ovuview jest tez fajna :)

reklama
Haha no to obie zesmy wariatki co oczekuja objawow raptem pare dni po owu [emoji23]
Serio na dynke mi wali [emoji23] co jakis czas zamieram i sie wsluchuje w organizm [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jako że oczekuje objawów, zadałam dzisiaj barrzo inteligentne pytanie wujkowi Google - "objawy ciąży przed zagnieżdżeniem" [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] no przecież to
Debilem trzeba być [emoji23] chyba że mi komórka jajowa zacznie jakieś znaki dymne wysyłać [emoji1]
Hej laski jakie aplikacje polecacie do badania cyklu? :-) :)
Ja też mam ovia. Wcześniej miałam też woman log.

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Do góry