reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Lux moj miał kolki, no nic przyjemnego ani dla dziecka, ani dla rodziców, ale mozna znaleźć sposób, który bedzie działał [emoji4]
Poza tym nie ma co sie bać na zapas [emoji6]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
Aaaaa chyba kupie sobie swinke skarbonke i bede ciulac kasd aby sie wybrac to Wizard Worldu [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] ja nigdy nie wyrosne z tej ksiazki :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jak dowiedzialam sie ze jestem w ciazy, kupilam sobie taka skarbonke i odkladalam z kazdych zakupow reszte po 1,2,5 zl :p dzis wyjelam zawartosc prawie 600 zl i kupilam mezowi telefon od Mikolaja, bo nie licze ze inny prezent dostanie (ll)

Ja juz sama nie wiem kiedy mialam owu, według śluzu wychodzi mi 7dpo, według temp 5dpo, tez objawów brak. Zabulgocze mi tam coś czasem ale tak naprawdę to that's it [emoji58] sama nie wiem co myśleć, apka mi pokazuje 5 dni do testowania.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sobie co chwile cycki macam :D i juz sama nie wiem czy mnie bola od dotykania czy poprostu :) po obiedzie wlazlam pod koc, bo przecviez wczesniej strasznie senna bylam, a tu NIC ZERO... Tylko ziewanie... Haha wali na dekiel i to rowno

reklama
Do góry