reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Druga para [emoji173]️
7834bec31bb2eabcfbcbde9ac704a673.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja z tego powodu przestałam biegać [emoji3] i ciąży nie ma a ze 3 kg na plusie przez te 3 cykle

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie powinno się przestawiac ćwiczyć podczas starań i podczas ciąży też, jak robisz to regularnie to fasolce nawet pomoże! Cyrkulacja powietrza, ruch wszystko na plus! Zobaczcie ile dziewczyn nie przestaje i jest ok. Ale to wiadomo zależy jak się ciąża rozwija. Ale podczas starań to może tylko pomóc, takie moje zdanie [emoji6] [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Szosta para [emoji173]️

Szosta para taka troche oszukana. Mam nadzieje, ze sie nie obrazicie.
cheebay chciala wziac udzial ale mieszka bardzo daleko i jej kartka nie dotrze przed Swietami. Nie chcialam aby jej bylo smutno, ze nie moze przez to wziac udzialu a i nie chcialam aby ktorejs z Was bylo smutno, ze dostana kartke po Swietach.
Mam nadzieje, ze rozumiecie i nie macie mi za zle malutkie nagiecie zasad [emoji8]

96b35c1d2ee5561e855ecfb711492c46.jpg

reklama
Szosta para [emoji173]️

Szosta para taka troche oszukana. Mam nadzieje, ze sie nie obrazicie.
cheebay chciala wziac udzial ale mieszka bardzo daleko i jej kartka nie dotrze przed Swietami. Nie chcialam aby jej bylo smutno, ze nie moze przez to wziac udzialu a i nie chcialam aby ktorejs z Was bylo smutno, ze dostana kartke po Swietach.
Mam nadzieje, ze rozumiecie i nie macie mi za zle malutkie nagiecie zasad [emoji8]

96b35c1d2ee5561e855ecfb711492c46.jpg

Znając naszą pocztę Polską to żadna nie dotrze na czas [emoji1] Ale spoko, luz misiaki, liczy się gest a nie termin dotarcia [emoji4]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Do góry