reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ewelina, gratuluję :-) lepiej zrób betę że dwa razy, zamiast iść do lekarza, bo to trochę za wcześnie, żeby coś zobaczył :-) może Ci jedynie potwierdzić, że macica jest rozpulchniona.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Mnie chwilę temu zaczęło boleć podbrzusze, mam wrażenie, że lewy jajnik zaczyna ciągnąć, może owu się zbliża...

qdkkx1hpzei65q7s.png

a mój B zaginął na firmowej imprezie... a tak sie chłopina zarzekał ze pić nie bedzie, ze jutro ma uczelnie, ze tylko na chwile zeby swoj voucher na alko oddac... Taaaaa, ehe :D
Lanvin, niech jajco rośnie duże! :D
Ewelinaanna, spoko, luz misiaku bo ześwirujesz! Słuchaj dziewczyn, wiedzą co mówią, poki bardzo nie boli i nie krwawisz wszystko powinno być ok, trzymam kciuki za Bąbla, niech rośnie silny! :)

a mój B zaginął na firmowej imprezie... a tak sie chłopina zarzekał ze pić nie bedzie, ze jutro ma uczelnie, ze tylko na chwile zeby swoj voucher na alko oddac... Taaaaa, ehe :D
Lanvin, niech jajco rośnie duże! :D
Ewelinaanna, spoko, luz misiaku bo ześwirujesz! Słuchaj dziewczyn, wiedzą co mówią, poki bardzo nie boli i nie krwawisz wszystko powinno być ok, trzymam kciuki za Bąbla, niech rośnie silny! :)
No muszę wyluzować, bo zwariuję. To moja druga ciąża więc powinnam być już ogarnięta :D a ja tu panikuje

reklama
Ale wam zazdroszczę dziewczyny, że już się staracie :C a w jakim wieku zaczęłyście? ;*
Zaczęłam jak miałam 32 lata. Teraz mam 35 (za tydzień koncze). Staram sie o pierwsze dzidzio. I zazdroszczę ci ze jeszcze masz tyle czasu a juz planujesz rodzine :)

Cześć dziewczyny :)
3 tyg temu miałam zabieg laparoskopii z powodu pęknięcia torbieli oraz krwawienia do jamy brzusznej... kazali mi w szpitalu wstrzymać się z sexem przez 4 tyg, a ze staraniami o dzidzie półtorej miesiąca...
W środę poszłam prywatnie do ginekologa bo bolało mnie podbrzusze, lekarz stwierdził, że wszystko jest ok i ze w prawym jajniku mam pecherzyk o wielkości 2,35 cm i powiedział, że mam wspolzyc bo szkoda owulacji... co o tym sądzicie? kogo byście słuchały??
Ojej, ale miałaś ciężkie tygodnie... ja bym słuchała gina i sie juz starała!

Mam nadzieje, ze moja febra nie jest zagrożeniem bo jak mowię, to wirusisko tkwi we mnie na dobre od lat. Rozmawialam z siostra, która tez to ma i brała w ciąży acyklovir jak ja wysypywalo na ustach wiec wezmę również ale rozbije sobie dawkę 800mg na dwa razy dzis. Zawsze mnie wywali zauważyłam jak sie strasznie zimno zrobi, a ze mieszkam wysoko w górach, mieliśmy ostatnie dni takie temperatury na minusie ze człowiek zapominał jak sie nazywa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A dlaczego opryszczkę/zimno nazywasz febra? To tez inna nazwa? bo pierwszy raz słyszę.
A wiesz ze czasem to objaw ciąży? :)