reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mnie też pobolewał na początku, ale nie tak jak na @ tylko inaczej- trudno określić, ale może to macica już się rozciągać próbuje.
Kreski dwie jak w mordę strzelił!!! Gratuluję[emoji7]
Windy, cheebay trzymam kciuki mocno mocno.
Spark, Paraplu, Emzilka, Bertha, Docia i cała reszta dajcie mi się trochę pocieszyć chociaż za Wasze dwie krechy!!!
Liczę na wyspy kresek do konca roku [emoji38]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
No mam nadzieję, że wszystkie z Was za chwilę pochwalą się dwoma krechami! Zarażam fluidami ciążowymi <3

reklama
A ja sie dalej lecze.. Omijam lekarza jak ognia zeby nie wrabal mi antybiotyku.. Z 10 dni bede musiala brac i przemina mi dni plodne a do nich musze sie wykurowac.. Juz czuje sie lepiej.. Goraczka spada, chrypy juz prawie nie mam, nie to co wczoraj, bolu gardla juz te nie ma, jedynie kaszel;/ lecze sie juz aktywna forma witaminy C i zobaczymy co z tego wyniknie.. I ibuprom biore na goraczke. Odpuszczam szkole w ten weekend. Trzymam kciuki za wkrotce testujace;)

Do góry