ewelinaanna1992
Fanka BB :)
Jeszcze nie dziękuję Mam nadzieję, że będą bardzo spokojne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze nie dziękuję Mam nadzieję, że będą bardzo spokojne
No gratulacje pozazdroscic ktory dc?Witajcie! Nie wiem czy mnie pamiętacie udzieliłam się może ze dwa razy. Pisałam wcześniej, ze staramy się pierwszy cykl. I chyba się udało. Zrobiłam własnie test ciążowy i są dwie krechy. Jestem w szoku!!!
No mam nadzieję, że wszystkie z Was za chwilę pochwalą się dwoma krechami! Zarażam fluidami ciążowymi <3Mnie też pobolewał na początku, ale nie tak jak na @ tylko inaczej- trudno określić, ale może to macica już się rozciągać próbuje.
Kreski dwie jak w mordę strzelił!!! Gratuluję[emoji7]
Windy, cheebay trzymam kciuki mocno mocno.
Spark, Paraplu, Emzilka, Bertha, Docia i cała reszta dajcie mi się trochę pocieszyć chociaż za Wasze dwie krechy!!!
Liczę na wyspy kresek do konca roku [emoji38]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś mój 30 dc. Z reguły miałam 28 dnioweNo gratulacje pozazdroscic ktory dc?
Jasne my to rozumiemy a z tym pobolewaniem to macica sie rozciagaNie bądźcie złe ale z podziękowaniem za gratulacje się troszkę wstrzymam, żeby nie zapeszyć
Mam nadzieję, że to macica, co chwilę latam do toalety sprawdzić czy nie krwawie... Chyba polecę od razu w pon do lekarza, pewnie za wcześnie ale będę spokojniejszaJasne my to rozumiemy a z tym pobolewaniem to macica sie rozciaga
Czyli super trzymam kciuki zeby wszystko bylo okDziś mój 30 dc. Z reguły miałam 28 dniowe
Mam nadzieję, że będzie.Czyli super trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok