reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ewelina, gratuluję :-) lepiej zrób betę że dwa razy, zamiast iść do lekarza, bo to trochę za wcześnie, żeby coś zobaczył :-) może Ci jedynie potwierdzić, że macica jest rozpulchniona.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Mnie chwilę temu zaczęło boleć podbrzusze, mam wrażenie, że lewy jajnik zaczyna ciągnąć, może owu się zbliża...

qdkkx1hpzei65q7s.png

a mój B zaginął na firmowej imprezie... a tak sie chłopina zarzekał ze pić nie bedzie, ze jutro ma uczelnie, ze tylko na chwile zeby swoj voucher na alko oddac... Taaaaa, ehe :D
Lanvin, niech jajco rośnie duże! :D
Ewelinaanna, spoko, luz misiaku bo ześwirujesz! Słuchaj dziewczyn, wiedzą co mówią, poki bardzo nie boli i nie krwawisz wszystko powinno być ok, trzymam kciuki za Bąbla, niech rośnie silny! :)

a mój B zaginął na firmowej imprezie... a tak sie chłopina zarzekał ze pić nie bedzie, ze jutro ma uczelnie, ze tylko na chwile zeby swoj voucher na alko oddac... Taaaaa, ehe :D
Lanvin, niech jajco rośnie duże! :D
Ewelinaanna, spoko, luz misiaku bo ześwirujesz! Słuchaj dziewczyn, wiedzą co mówią, poki bardzo nie boli i nie krwawisz wszystko powinno być ok, trzymam kciuki za Bąbla, niech rośnie silny! :)
No muszę wyluzować, bo zwariuję. To moja druga ciąża więc powinnam być już ogarnięta :D a ja tu panikuje

reklama
Ale wam zazdroszczę dziewczyny, że już się staracie :C a w jakim wieku zaczęłyście? ;*
Zaczęłam jak miałam 32 lata. Teraz mam 35 (za tydzień koncze). Staram sie o pierwsze dzidzio. I zazdroszczę ci ze jeszcze masz tyle czasu a juz planujesz rodzine :)

Cześć dziewczyny :)
3 tyg temu miałam zabieg laparoskopii z powodu pęknięcia torbieli oraz krwawienia do jamy brzusznej... kazali mi w szpitalu wstrzymać się z sexem przez 4 tyg, a ze staraniami o dzidzie półtorej miesiąca...
W środę poszłam prywatnie do ginekologa bo bolało mnie podbrzusze, lekarz stwierdził, że wszystko jest ok i ze w prawym jajniku mam pecherzyk o wielkości 2,35 cm i powiedział, że mam wspolzyc bo szkoda owulacji... co o tym sądzicie? kogo byście słuchały??
Ojej, ale miałaś ciężkie tygodnie... ja bym słuchała gina i sie juz starała!

Mam nadzieje, ze moja febra nie jest zagrożeniem bo jak mowię, to wirusisko tkwi we mnie na dobre od lat. Rozmawialam z siostra, która tez to ma i brała w ciąży acyklovir jak ja wysypywalo na ustach wiec wezmę również ale rozbije sobie dawkę 800mg na dwa razy dzis. Zawsze mnie wywali zauważyłam jak sie strasznie zimno zrobi, a ze mieszkam wysoko w górach, mieliśmy ostatnie dni takie temperatury na minusie ze człowiek zapominał jak sie nazywa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A dlaczego opryszczkę/zimno nazywasz febra? To tez inna nazwa? bo pierwszy raz słyszę.
A wiesz ze czasem to objaw ciąży? :)