reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A doradźcie mi może.. Miałyście sytuacje taką, że zaszłyście w ciąże podczas studiów?

Ja zaszłam w ciąże w czasie studiów na akademii medycznej, mialam 24lata, wzięłam dziekankę, a potem próbowałam wrócić jak córcia miała pół roku ale nie dało rady - kierunek dzienny bez opcji zaocznego, praktyki w szpitalach i karmienie piersią nie szły w parze. Wiec nie dokończyłam tych studiów. Jak córka skończyła 2lata zaczęłam inny kierunek i ten juz skończyłam [emoji846]
A ty studiujesz?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Taaak ja studiuję :) Jestem na pierwszym roku filologii angielskiej :) Strasznie podziwiam dziewczyny, które się podejmują takiego wyzwania :O Ja próboję przekonac chłopaka do dziecka, ale przeraża nas trochę ta szkoła ;x

To bardzo fajnie :) Ja 96, także no dość młodziutka jestem :)

No, to podziw, jeszcze 4 lata temu jak mi sie okres spozniał to płakałam i panikowałam, mimo ze sie zabezpieczałam ;) Ale jak jestes gotowa to fajnie, my od dłuższego czasu przebąkiwaliśmy ten temat, ja wiedzialam ze pierwsze dziecko jak najwczesniej... Ale tak 2 lata dojrzewało az sie w końcu wykluło w wakacje :p jak to powiedział moj B "i tak urodzi sie w Warszawie, zróbmy je chociaz gdzieś indziej" :D

reklama
No, to podziw, jeszcze 4 lata temu jak mi sie okres spozniał to płakałam i panikowałam, mimo ze sie zabezpieczałam ;) Ale jak jestes gotowa to fajnie, my od dłuższego czasu przebąkiwaliśmy ten temat, ja wiedzialam ze pierwsze dziecko jak najwczesniej... Ale tak 2 lata dojrzewało az sie w końcu wykluło w wakacje :p jak to powiedział moj B "i tak urodzi sie w Warszawie, zróbmy je chociaz gdzieś indziej" :D
Haha no to wesoło, wesoło :D A ja czuję instynkt, który oczywiście jest tylko instynktem.. Myślę, że będę musiała jeszcze odczekać swoje :) minimum rok, Chłopak jeszcze za granicą, ja w szkole.. Brak mieszkania i jeszcze nic nie jest do końca dopięte .. Myślę, że to za wcześnie bo przecież miłością dzieciątka nie wykarmię.. :C

Do góry