Natalak20
Zaangażowana w BB
I tak nie przekonam narazie chłopaka do niczego haha Może to faktycznie jeszcze taki czas na uporządkowanie życia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteśmy w identycznej sytuacji, powodzenia! [emoji5]Witam wszystkie przyszłe mamy Od tego miesiąca też zaczynam starania, chociaż troszkę się boję,bo dwa miesiące temu poronilam w 6t ,ale wierzę że się uda...
Ja urodziłam na drugim roku.A doradźcie mi może.. Miałyście sytuacje taką, że zaszłyście w ciąże podczas studiów?
A doradźcie mi może.. Miałyście sytuacje taką, że zaszłyście w ciąże podczas studiów?
Trochę muszę się zgodzić, ale nie do końca. Wszystko zależy od sytuacji w jakiej się znajdujemy. Ja urodziłam na drugim roku i cieszę się, że mam małego, ale uważam, że to było za szybko. Gdyby urodził się na 4 lub 5 roku, byłoby już lepiej. Ale idealnie by było teraz. Jednak jest jak jest i trzeba było to przyjąć. Mimo wszystko jakbym miała podejmować decyzje teraz, to bym poczekała, żeby nie mieć tego niedosytu i mieć lepsze możliwości jeśli chodzi o pracę. Bo jakbym mieszkała dalej we Wrocławiu, to mogłabym mieć lepszą pracę :-)Jesli mamy Ci doradzic to pozwole sobie wyrazic wlasna opinie
W zyciu bym nie chciala dziecka na studiach[emoji14]To jedyny moment na beztroska zabawe, przyjaznie i bezproblemowa nauke.
Teraz mam 28 lat, pracuje i na glupia kawe z przyjaciolka musze umawiac sie z kalendarzem w rekach :/
Na studiach wyszalalam sie i teraz zakladajac rodzine czuje, ze cos zyskuje a nie trace.
Wiele mlodziutkich mam mowi, ze fajnie bo dziecko odchowaja i kiedy rowiesniczki beda w pieluchach to one juz beda sie bawic. No coz, mam inne obserwacje. Bo jak sie ma dziecko i prace to juz sie nie szaleje a i ciezko jest znalesc osoby w okolicach 30-stki skore do szalenstw.
Zaznaczam, to wylacznie moja opinia
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Windy, co studiujesz?
Jesli mamy Ci doradzic to pozwole sobie wyrazic wlasna opinie
W zyciu bym nie chciala dziecka na studiach
To jedyny moment na beztroska zabawe, przyjaznie i bezproblemowa nauke.
Teraz mam 28 lat, pracuje i na glupia kawe z przyjaciolka musze umawiac sie z kalendarzem w rekach :/
Na studiach wyszalalam sie i teraz zakladajac rodzine czuje, ze cos zyskuje a nie trace.
Wiele mlodziutkich mam mowi, ze fajnie bo dziecko odchowaja i kiedy rowiesniczki beda w pieluchach to one juz beda sie bawic. No coz, mam inne obserwacje. Bo jak sie ma dziecko i prace to juz sie nie szaleje a i ciezko jest znalesc osoby w okolicach 30-stki skore do szalenstw.
Zaznaczam, to wylacznie moja opinia
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom