magoo
Fanka BB :)
Wow!!!! (fajerwerki)!!!!moj test
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow!!!! (fajerwerki)!!!!moj test
ja mam już trójeczkę. chciałam czwarte, ale 40 zbliża się nieubłaganie. za 2 miesiące...Magoo ja będąc w dwóch ciazach nie wiedziałam ze jestem, nawet jak robiłam dwa szczęśliwe testy to też nie spodziewałam się 2 kreski.Wszystko jest możliwe.Ty już zaszlam w ciaze nie raz to i wkrótce też zajdziesz.
facet oszalal ze szczescia!Lux, zobaczysz, tym razem wszystko będzie ok. Ciąża spokojna, choć i tak będziesz histeryzować (hahaha), a my dalej będziemy z Tobą. I poród bez problemów. Zresztą, co ja Ci tu będę truć... Ciąża to piękny i strasznie upierdliwy okres, będziesz go uwielbiać i nienawidzić jednocześnie... ale to wszystko jest Twoje. już nie słuchane, podglądane.. tylko Twoje. A facet niech Cię teraz na rękach nosi bo Ci się należy i już.
nie dziwię się. Pogratuluj mu też. w końcu też się trochę do tego przyłożyłfacet oszalal ze szczescia!
zdarzysz i jeszcze nam tu blizniaki zmajstrujesz no nabriol ostro co? niewyzyte to takienie dziwię się. Pogratuluj mu też. w końcu też się trochę do tego przyłożył
ale co do tego, że nigdy nie jest za późno to niestety nie jest tak prosto... mam nadzieję, że zdążę
za bliźniaki dziękuję bardzo, nie skorzystam. mam problem z donoszeniem pojedynczej ciąży i z każdą leżę po kilka miesięcy...zdarzysz i jeszcze nam tu blizniaki zmajstrujesz no nabriol ostro co? niewyzyte to takie
az mordka mi sie zasmiala wariatko, dziękuję! ♥Luxiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, moja Lux w ciąży ?!?
O ja pierdziu
Mordeczko moja Gratuluję!
Ale się cieszę! Luxia ale Meksyk