reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzień dobry [emoji4]
Lux gratuluję [emoji4]
Teraz reszta dziewczyn.
Ja to już nie wiem czego się spodziewać po tym poronieniu. Jak juz myślę że jest czysto zero krwawienia i plamienia to znowu... ile to może jeszcze trwać? Juz 10 dni tak jest. Jutro mam kontrolę, zobaczymy na usg czy czysto a dzisiaj zrobiłam sobie bhcg.

W ogóle nie wiem kiedy się spodziewać @ ani nic [emoji53]

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Cześć dziewczyny [emoji4]
Mam nadzieje ze mogę dołączyć, planujemy zaczac sie starac w kolejnym cyklu czyli jakos na początku maja [emoji4]
Mamy juz cudna 4latke która od kilku miesiecy prosi o braciszka wiec trzeba zacząć nad nim pracować [emoji16]
W poprzedniej ciazy zaskoczyłam w pierwszym cyklu wiec mam nadzieje, ze teraz tez sie uda zaskoczyć tak szybko [emoji16]
Milego dnia [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, cześć blair :)
Ja 21 dc, bez owulacji, więc ten cykl przepadł...
Na dniach idę do gina.
U nas pochmurno znów :/

Cześć blair trzymam &&& żeby się udało ;)

Ja mam 19 dc, wczoraj przez chwilę mnie bolało jakbym @ miała i czułam jak mi leci chociaż nic nie bylo.. Dziwne nigdy tak nie miałam i nie wiem czym to mogło być spowodowane ..:eek::confused2:

Cześć blair trzymam &&& żeby się udało ;)

Ja mam 19 dc, wczoraj przez chwilę mnie bolało jakbym @ miała i czułam jak mi leci chociaż nic nie bylo.. Dziwne nigdy tak nie miałam i nie wiem czym to mogło być spowodowane ..:eek::confused2:

Ja też odczuwam bóle jakby przed @... Taki lekki ból podbrzusza, dziwne. Wolałabym ból jajknikow...

Dzień dobry [emoji4]
Lux gratuluję [emoji4]
Teraz reszta dziewczyn.
Ja to już nie wiem czego się spodziewać po tym poronieniu. Jak juz myślę że jest czysto zero krwawienia i plamienia to znowu... ile to może jeszcze trwać? Juz 10 dni tak jest. Jutro mam kontrolę, zobaczymy na usg czy czysto a dzisiaj zrobiłam sobie bhcg.

W ogóle nie wiem kiedy się spodziewać @ ani nic [emoji53]

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
u mnie pierwsza @ po zabiegu po 7 tygodniach przyszla

reklama
Luxunia GRATULUJE kochana ! I zycze samych pogodnych i radosnych dni
ja mam,nawal roboty jak w domu tak i w pracy jak siądę przed kompa to poczytam reszte postow i cos wiecej napisze milego dnia dziewczynki szkoda ze Yesenia odeszla z forum :-(

Do góry