reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

a kolejność nieśmiało bo nie wiem, która będzie pierwsza... a co do siebie to w ogóle się poddaję. ale Lux wywróżyłam. zresztą to nie było trudne - od początku czułam że to Twój cykl, Luxi

reklama
a kolejność nieśmiało bo nie wiem, która będzie pierwsza... a co do siebie to w ogóle się poddaję. ale Lux wywróżyłam. zresztą to nie było trudne - od początku czułam że to Twój cykl, Luxi
ja po owu czulam, ze cos jest nie halo, bo piersi bolaly nie tak, tych skurczow w kroczu nie bylo, i jakos tak nie klulo jak zawsze, hm dobrze czulam tak podswiadomie, dlaczego sie poddajesz?

ja po owu czulam, ze cos jest nie halo, bo piersi bolaly nie tak, tych skurczow w kroczu nie bylo, i jakos tak nie klulo jak zawsze, hm dobrze czulam tak podswiadomie, dlaczego sie poddajesz?
bo jakoś sobie nie potrafię "wywróżyć" choć kiedy zaszłam to wiedziałam... ale terazjuż kilka razy wydawało mi się, że tak, a okazywało się, że jednak nie....
no, ale...
a co z tym testem? czekam i czekam...

moj test

Załączniki

• test.jpg
    test.jpg
    511,1 KB · Wyświetleń: 92
Magoo ja będąc w dwóch ciazach nie wiedziałam ze jestem, nawet jak robiłam dwa szczęśliwe testy to też nie spodziewałam się 2 kreski.Wszystko jest możliwe.Ty już zaszlam w ciaze nie raz to i wkrótce też zajdziesz.

reklama
Do góry