Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro jak @ przychodzi...Hej
No i @ przyszła dziś [emoji26] [emoji26] [emoji26] następna 06.01.... organizm mocno sobie ze mną pogral w tym cyklu [emoji35] w następnym juz się nie dam ... dlatego zamilkne na jakiś czas aby otrzezwiec trochę od nawału objawów i informacji ... trzymam mocno kciuki za Was kochane i liczę, że wkrótce przelamiecie złą passę bladzichow!
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Hej
No i @ przyszła dziś [emoji26] [emoji26] [emoji26] następna 06.01.... organizm mocno sobie ze mną pogral w tym cyklu [emoji35] w następnym juz się nie dam ... dlatego zamilkne na jakiś czas aby otrzezwiec trochę od nawału objawów i informacji ... trzymam mocno kciuki za Was kochane i liczę, że wkrótce przelamiecie złą passę bladzichow!
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Niestety... przykro...U mnie tez dzisiaj przyszła :-(
Moja sąsiadka też ostatnio w niedzielę tak krzyczała a mój mąż "weź już kobito dojdz bo usnac nie mogę "[emoji23]no my nie dosc, ze kuzwa ich imprez sluchamy to jeszcze ten seks
Kochana mi też cała ciąża szybko zleciala a jeszcze szybciej 6 lat życia mojego Igorka. Nie wiem kiedy on tak urósł.[emoji16]no zlecialo bardzo szybko, moj chlop gadal, ze niech ta ciaza szybciej leci a teraz mowi, o Boze to juz?
Niestety... przykro...
Szkoda że zanim przyjdzie nasze głowy są prawie w ciąży... Potrafimy sobie wkręcić co?
Hahaha [emoji23] [emoji23] moja przyjaciółka ma taką sąsiadeczke na górze. Tylko ona daje symfonie nad ranem, taka cwana. Ale za to nawet stół szura po suficie [emoji23]Moja sąsiadka też ostatnio w niedzielę tak krzyczała a mój mąż "weź już kobito dojdz bo usnac nie mogę "[emoji23]
Kochana mi też cała ciąża szybko zleciala a jeszcze szybciej 6 lat życia mojego Igorka. Nie wiem kiedy on tak urósł.[emoji16]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie poddawaj sie minie @ i walcz dalejCześć dziewczyny ,
Plamienia przyszły co zwiastuje u mnie @ :-( nie udało sie ... trudno :-(