reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja jestem z połowy grudnia i moja mama mówiła że zawsze różnice widziała...to samo jak ja dałam swoje rok wcześniej do szkoły.. teraz wiem że zrobiłam błąd..

reklama
Hej
No i @ przyszła dziś [emoji26] [emoji26] [emoji26] następna 06.01.... organizm mocno sobie ze mną pogral w tym cyklu [emoji35] w następnym juz się nie dam ... dlatego zamilkne na jakiś czas aby otrzezwiec trochę od nawału objawów i informacji ... trzymam mocno kciuki za Was kochane i liczę, że wkrótce przelamiecie złą passę bladzichow!

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Hej dziewczyny [emoji6] podczytuje ale nie mam kiedy napisać.. dopadło mnie przeziębienie.. jutro wzięłam urlop na mycie okien ale nie wiem czy coś zdziałam bo czuje się strasznie [emoji30]
Pisaliście o porodach.. ja swojego źle nie wspominam.. 5,5h ale na oxytocynie.. nie wrzeszczałam ani nie darlam sie po mężu [emoji23] aż położna była zdziwiona, że jakoś za cicho ten poród się odbywa [emoji23] ale ja za to miałam komplikacje po porodzie.. zrobił mi się krwiak, straciłam dużo krwi i 7 dni w szpitalu eh.. ale nie mam traumy! Mam nadzieje, że drugi raz się to nie zdarzy..
Emsi, przykro mi [emoji27] dziewczyny gdzie te pozytywne testy???
Moj dziś wyszedł pozytywnie! Szkoda, że owulacyjny [emoji12] czyli dziś i jutro muszę pogonić M.. a bedzie z tym problem bo też go coś rozkłada.. a wiecie jak to jest z chorym facetem [emoji849]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej
No i @ przyszła dziś [emoji26] [emoji26] [emoji26] następna 06.01.... organizm mocno sobie ze mną pogral w tym cyklu [emoji35] w następnym juz się nie dam ... dlatego zamilkne na jakiś czas aby otrzezwiec trochę od nawału objawów i informacji ... trzymam mocno kciuki za Was kochane i liczę, że wkrótce przelamiecie złą passę bladzichow!

Przykro jak @ przychodzi... :(
Ale następny cykl będzie lepszy :D

Hej

U mnie tez dzisiaj przyszła :-(

no my nie dosc, ze kuzwa ich imprez sluchamy to jeszcze ten seks :D
Moja sąsiadka też ostatnio w niedzielę tak krzyczała a mój mąż "weź już kobito dojdz bo usnac nie mogę "[emoji23]
no zlecialo bardzo szybko, moj chlop gadal, ze niech ta ciaza szybciej leci a teraz mowi, o Boze to juz? :D
Kochana mi też cała ciąża szybko zleciala a jeszcze szybciej 6 lat życia mojego Igorka. Nie wiem kiedy on tak urósł.[emoji16]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety... :( przykro...
Szkoda że zanim przyjdzie nasze głowy są prawie w ciąży... Potrafimy sobie wkręcić co? ;)

No to chyba jest najgorsze :-( ze myśli mamy juz tak jakbyśmy były w ciąży, a pózniej przychodzi @ i wszystko sie wali :-( mimo to, ze to był moj 2 cykl jakieś 6 lat temu zaszłam w ciąże za 1 razem- teraz nie mogę :-(

Moja sąsiadka też ostatnio w niedzielę tak krzyczała a mój mąż "weź już kobito dojdz bo usnac nie mogę "[emoji23]

Kochana mi też cała ciąża szybko zleciala a jeszcze szybciej 6 lat życia mojego Igorka. Nie wiem kiedy on tak urósł.[emoji16]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha [emoji23] [emoji23] moja przyjaciółka ma taką sąsiadeczke na górze. Tylko ona daje symfonie nad ranem, taka cwana. Ale za to nawet stół szura po suficie [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Do góry