reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Emsi a kiedy masz termin @?
Ja miałam podobnie we wrześniu. Okres mi się spóźnił 2 dni, miałam objawy ciążowe jak przy drugiej ciąży. Psychicznie też czułam, że ciąża (a zawsze jestem pesymistycznie nastawiona). Zakupiłam sobie test ciążowy, robiąc go byłam pewna że będą 2 kreski a tu niestety biel vizira a po paru godzinach małpa przyszła.Oj bolesne to było zejście na ziemię.

reklama
Dziewczyny kurcze rozlozylo mnie na maxa dzis jeszcze musze byc w pracy a jutro rano z synem w zabrzu w szpitalu a potem do lekarza nie wiem czy fasolka zaskoczyla czy nie na test za wczesnie kurde nie wiem co robic domowe sposoby juz zawiodly. Co moge brac zeby nie zaszkodzic ewentualnemu lokatorowi ???

Dziewczyny kurcze rozlozylo mnie na maxa dzis jeszcze musze byc w pracy a jutro rano z synem w zabrzu w szpitalu a potem do lekarza nie wiem czy fasolka zaskoczyla czy nie na test za wczesnie kurde nie wiem co robic domowe sposoby juz zawiodly. Co moge brac zeby nie zaszkodzic ewentualnemu lokatorowi ???
Tez jestem ze śląska. Z synkiem wszystkiego w porządku?
Ile jesteś dpo ?i kiedy masz mieć okres ?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się melduje z nogami na ścianie [emoji23] co najlepsze! Mój stanął okrakiem nade mną, wziął mi nogi do pionu i z tekstem "zapladniaj się dziewczyno!" [emoji38] [emoji23] tak foch podzialal [emoji23]
Haha, super!! Ciesze sie ze udalo sie tak ladnie zakonczyc dzien :):)

Witajcie

dzięki dziewczyny na kciuki !!!!
Niestety test biały ... jestem bardzo rozczarowana, bo wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywały na ciążę ... no cóż ktoś ze mnie sobie jaja po prostu robi ... najchętniej wróciłabym do łóżka a tu do pracy trzeba [emoji26]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Kurcze... ale szkoda... Ja tez jestem teraz przekonana ze sie udalo, zobaczymy czy bede tez miala twarde lądowanie..
A jak jest z @ przy Clo? U mnie dziwna, gęsty śluz z krwią... i mało tego, ubogo ;)
Tak kochana, biorę... Teraz już troszkę lepiej, jest już krew, ale mało. A może ja już mam menopauze? ;)
A kiedy duphaston odstawilas, ile dni temu? A moze po prostu mialam cienkie endometrium i stad skąpa @? Ja @ mam normalne po clo.
A ty jestes pewna ze to nie ciaza?..

Hejj a siedze w krzaczorach i malo bywam na bb :) Natus nadal siedzi w brzuszku i urzadza sobie dyskoteki, ja umieram, mam te nieszczesne bole krzyzowe :( ciezko mi sie chodzi i robi cokolwiek :( wczoraj zamowilismy lozeczko, moja mama pomogla wybrac, bo mialam dylemat :D mam juz wszystko dla malego i mysle, ze kolo Swiat jak nalezy w terminie zdecyduje sie wyjsc :)

reklama
Do góry