Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. Ja dawałam Mucosolvan ale ze 2 cykle tylko i moj sie potem zbuntował ze testuje dziwactwa na nim. Ale teraz byliśmy na IUI i gin powiedział ze bardzo duża lepkość i ze poleca syropek, to teraz nagle to jest profesjonalna porada wiec bedzie stosował bo to powiedział gin a nie jaDziewczyny czy któraś testowana podawanie swojemu lubemu syropu przy zwiększonej lepkości? Wiele o tym czytałam ale gdyby takie to było proste to i moja gin by na to wpadła? Ale i wiele o tym piszą na necie a u nas jest zwiększona lepkość i chłopakom ciężko się wydostać z glutka
O kurczę! Pozytyw?! To jest cos na rzeczy! Czekam na twoj test jutroWindy eh te chłopy ..... rozumiem Cię bardzo chcemy dzidziusia ale foch to foch [emoji38]
Właśnie Lux hooop hooop teraz Ciebie wołamy ...
U mnie bez zmian, jutro założony dzień @ i właśnie zrobiłam test owu (tak do naszego badania Bertha) I ... pozytywny, dwie ciemne krechy. Czyli kolejna sytuacja inna niż poprzednio. Chyba jutro zrobię ciążowy ... ale się boję ... eh
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Może wydłużyć cykl... różnie działa na organizm. Nie jest konkretnie po to, ale to czasem taki jaakby efekt uboczny: zmiana długości cyklu.Nie clo jest na rozwój pęcherzyków
Ja się melduje z nogami na ścianie [emoji23] co najlepsze! Mój stanął okrakiem nade mną, wziął mi nogi do pionu i z tekstem "zapladniaj się dziewczyno!" [emoji38] [emoji23] tak foch podzialal [emoji23]
![]()
A jak jest z @ przy Clo? U mnie dziwna, gęsty śluz z krwią... i mało tego, ubogoMoże wydłużyć cykl... różnie działa na organizm. Nie jest konkretnie po to, ale to czasem taki jaakby efekt uboczny: zmiana długości cyklu.
Kciukasy!!!! Dawaj te krechyWindy eh te chłopy ..... rozumiem Cię bardzo chcemy dzidziusia ale foch to foch [emoji38]
Właśnie Lux hooop hooop teraz Ciebie wołamy ...
U mnie bez zmian, jutro założony dzień @ i właśnie zrobiłam test owu (tak do naszego badania Bertha) I ... pozytywny, dwie ciemne krechy. Czyli kolejna sytuacja inna niż poprzednio. Chyba jutro zrobię ciążowy ... ale się boję ... eh
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...