reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja czekam na @ i zaczynamy staranka..;) troche mnie tu nie bylo:/ tyle naskrobalyscie!
Bulbasek bardzo mi przykro ze Ciebie tez to spotkalo:( ehh.. Ale ja podobnie jak dziewczyny pisza jak tylko poczujesz sie na silach to zacznij sie starac.. Czekam na wasze pozytywne testy;)

Hej dziewczyny [emoji6] witam późną porą[emoji3] u nas dziś dużo się działo, był Mikołaj, prezenty, syn w siódmym niebie [emoji2] szybko zasnął to i ja dostałam prezent [emoji12] ale powiem wam, że u mnie identycznie ! Jak mam dni płodne to muszę sie prosić..i to teraz jak staramy się o drugie dziecko ! Bo tak to zawsze chciał eh.. u mnie dziś 12dc także do owu jakieś 2-3 dni [emoji3]
Nimitii, szkoda.. myślałam, że jednak postaracie się o drugie maleństwo..
Bertha, ja też tylko czekam na twoje dwie kreseczki [emoji3]
Emsi, trzymam kciuki, testuj!! [emoji3]
U mnie w ogóle zaktualizowali aplikacje i teraz wyświetla mi się ostatnio dodane zdjęcia i dzisiaj wchodzę, a tu na tapecie piękne dwie kreski.. a potem czytam, że to tylko owulacyjny test Paraplu [emoji12]
Megan, fajnie, że u ciebie wszystko w porządku! Odwiedzaj nas czasem[emoji6]
Windy91, ahh ci faceci.. z moim mam podobnie.. ale może warto dziś odpuścić złości dla bardzo ważnych celów [emoji12]
Kotek, nie wiedziałam, że dwa razy poroniłaś.. podziwiam cię za wole walki i jak to się mówi : do trzech razy sztuka! [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, co ja bym bez was zrobiła [emoji7] [emoji173] foch byl jak skurczybyk, ale już jest ok, może się co wykluje [emoji38]
Emsi, testuj kurde, czekam na rano! [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Dziewczyny czy któraś testowana podawanie swojemu lubemu syropu przy zwiększonej lepkości? Wiele o tym czytałam ale gdyby takie to było proste to i moja gin by na to wpadła? Ale i wiele o tym piszą na necie a u nas jest zwiększona lepkość i chłopakom ciężko się wydostać z glutka
Tak. Ja dawałam Mucosolvan ale ze 2 cykle tylko i moj sie potem zbuntował ze testuje dziwactwa na nim. Ale teraz byliśmy na IUI i gin powiedział ze bardzo duża lepkość i ze poleca syropek, to teraz nagle to jest profesjonalna porada wiec bedzie stosował bo to powiedział gin a nie ja ;)

Windy eh te chłopy ..... rozumiem Cię bardzo chcemy dzidziusia ale foch to foch [emoji38]

Właśnie Lux hooop hooop teraz Ciebie wołamy ...

U mnie bez zmian, jutro założony dzień @ i właśnie zrobiłam test owu (tak do naszego badania Bertha :) ) I ... pozytywny, dwie ciemne krechy. Czyli kolejna sytuacja inna niż poprzednio. Chyba jutro zrobię ciążowy ... ale się boję ... eh

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
O kurczę! Pozytyw?! To jest cos na rzeczy! Czekam na twoj test jutro :)

Lux, kciuki za Natanielka!!! Ucałuj go od ciotek z forum!!

--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.

reklama
Windy eh te chłopy ..... rozumiem Cię bardzo chcemy dzidziusia ale foch to foch [emoji38]

Właśnie Lux hooop hooop teraz Ciebie wołamy ...

U mnie bez zmian, jutro założony dzień @ i właśnie zrobiłam test owu (tak do naszego badania Bertha :) ) I ... pozytywny, dwie ciemne krechy. Czyli kolejna sytuacja inna niż poprzednio. Chyba jutro zrobię ciążowy ... ale się boję ... eh

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Kciukasy!!!! Dawaj te krechy ;)

Do góry