reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny kurcze rozlozylo mnie na maxa dzis jeszcze musze byc w pracy a jutro rano z synem w zabrzu w szpitalu a potem do lekarza nie wiem czy fasolka zaskoczyla czy nie na test za wczesnie kurde nie wiem co robic domowe sposoby juz zawiodly. Co moge brac zeby nie zaszkodzic ewentualnemu lokatorowi ???
Mi pani w aptece powiedziała "tylko domowe sposoby" jak kupowałam tabletki na gardło i test ciążowy. Jak byłam w ciąży to piłam syrop *spam*, 12 zł w Doz kosztuje. To jest syrop na bazie naturalnych składników dla kobiet w ciąży.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Hejj a siedze w krzaczorach i malo bywam na bb :) Natus nadal siedzi w brzuszku i urzadza sobie dyskoteki, ja umieram, mam te nieszczesne bole krzyzowe :( ciezko mi sie chodzi i robi cokolwiek :( wczoraj zamowilismy lozeczko, moja mama pomogla wybrac, bo mialam dylemat :D mam juz wszystko dla malego i mysle, ze kolo Swiat jak nalezy w terminie zdecyduje sie wyjsc :)
O, jesteś :-) pokaż łóżeczko :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

No wlasnie tylko przy podcieraniu 1raz... pózniej juz ok..ale kilka razy przed @ miałam plamienia teraz to coś..
Moje dzieci w przedszkolu zaraziły mnie jelitówką masakra od 18 do 3 wymiotowałam :-(
Współczuję... Przedszkole to siedlisko zarazków, mój mały w 3 i 4 latkach był ciągle chory. W zeszłym roku też przyniósł jakąś jelitówkę, jemu dwa razy się zdarzyło, a ja całą noc i kolejny dzień.

qdkkx1hpzei65q7s.png

A jak jest z @ przy Clo? U mnie dziwna, gęsty śluz z krwią... i mało tego, ubogo ;)
Ja miewałam podobnie kilka cykli, jakby plodny śluz z krwią... tylko jak pisałam, ja miałam problem z cienkim endometrium po clo, więc to pewnie dlatego @ stał się u mniee bardziej ubogi... ;)

Windy hahaha no nie mogę :p mój Mikołaj aż do tego stopnia mi wczoraj nie pomagał w zapłodnieniu, ale świeca była :p
Po czym Jego pytanie : "a Ty masz cały czas te płodne, że non stop tą świece robisz?" I doszło do mnie, że ja już tak z przyzwyczajenia :D ostatnio 3,5,7 dc a ja hejaa nogi w górę, a co :p

Haha, super!! Ciesze sie ze udalo sie tak ladnie zakonczyc dzien :):)

Kurcze... ale szkoda... Ja tez jestem teraz przekonana ze sie udalo, zobaczymy czy bede tez miala twarde lądowanie..

A kiedy duphaston odstawilas, ile dni temu? A moze po prostu mialam cienkie endometrium i stad skąpa @? Ja @ mam normalne po clo.
A ty jestes pewna ze to nie ciaza?..
Dziś rano robiłam test-negatywny. 30 listopada odstawiłam dupka a @ przyszła 5 grudnia wieczorem... nie wiem co jest... martwi mnie to wszystko...

Hej dziewczyny [emoji6] witam późną porą[emoji3] u nas dziś dużo się działo, był Mikołaj, prezenty, syn w siódmym niebie [emoji2] szybko zasnął to i ja dostałam prezent [emoji12] ale powiem wam, że u mnie identycznie ! Jak mam dni płodne to muszę sie prosić..i to teraz jak staramy się o drugie dziecko ! Bo tak to zawsze chciał eh.. u mnie dziś 12dc także do owu jakieś 2-3 dni [emoji3]
Nimitii, szkoda.. myślałam, że jednak postaracie się o drugie maleństwo..
Bertha, ja też tylko czekam na twoje dwie kreseczki [emoji3]
Emsi, trzymam kciuki, testuj!! [emoji3]
U mnie w ogóle zaktualizowali aplikacje i teraz wyświetla mi się ostatnio dodane zdjęcia i dzisiaj wchodzę, a tu na tapecie piękne dwie kreski.. a potem czytam, że to tylko owulacyjny test Paraplu [emoji12]
Megan, fajnie, że u ciebie wszystko w porządku! Odwiedzaj nas czasem[emoji6]
Windy91, ahh ci faceci.. z moim mam podobnie.. ale może warto dziś odpuścić złości dla bardzo ważnych celów [emoji12]
Kotek, nie wiedziałam, że dwa razy poroniłaś.. podziwiam cię za wole walki i jak to się mówi : do trzech razy sztuka! [emoji6]

no niestey tak się zdazyło, przykre to ale cóz zrobić nic nie poradzę.
Walczę dalej :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kobitki ja dziś szok...ledwo wstałam z łóżka...tak mną zakręciło...w gardle wszystko rośnie brzuch boli a temp 37.4.... test wczoraj negatywny a dziś co? Piersi bolą ale już ze dwa tygodnie dokucza a w piątek planowana @

reklama
Do góry