reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny czy któraś testowana podawanie swojemu lubemu syropu przy zwiększonej lepkości? Wiele o tym czytałam ale gdyby takie to było proste to i moja gin by na to wpadła? Ale i wiele o tym piszą na necie a u nas jest zwiększona lepkość i chłopakom ciężko się wydostać z glutka

reklama
Windy mam nadzieję, że się pogodziliscie i na święta będzie prezent :)

Ledwo Was od rana nadrobiłam i juz zapomniałam co i do kogo miałam pisać.
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki, obyście miały prezenty, te najbardziej wyczekane na święta :laugh2:

Mi powoli @ się kończy. Za ok. dwa tygodnie owulacja. W tym cyklu będziemy ❤ co drugi dzień, jak do tej pory codziennie nie zdało egzaminu. A jak się nie uda to laparoskopia.

Spokojnej nocy :*

Windy eh te chłopy ..... rozumiem Cię bardzo chcemy dzidziusia ale foch to foch [emoji38]

Właśnie Lux hooop hooop teraz Ciebie wołamy ...

U mnie bez zmian, jutro założony dzień @ i właśnie zrobiłam test owu (tak do naszego badania Bertha :) ) I ... pozytywny, dwie ciemne krechy. Czyli kolejna sytuacja inna niż poprzednio. Chyba jutro zrobię ciążowy ... ale się boję ... eh

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Windy eh te chłopy ..... rozumiem Cię bardzo chcemy dzidziusia ale foch to foch [emoji38]

U mnie bez zmian, jutro założony dzień @ i właśnie zrobiłam test owu (tak do naszego badania Bertha :) ) I ... pozytywny, dwie ciemne krechy. Czyli kolejna sytuacja inna niż poprzednio. Chyba jutro zrobię ciążowy ... ale się boję ... eh

Trzymam kciuki za II... Ostatnio malo pozytywu u nas.. Same smuteczki

Hej kobitki;), my dzisiaj z synkiem piernikowalismy. Tak jakoś mnie wzięło. Emsi testu testuj. Kto wogole teraz na dniach testuje??

Załączniki

• received_1309439779128687.jpeg
    received_1309439779128687.jpeg
    349,6 KB · Wyświetleń: 76

Trzymam kciuki za testowanie !

Dziewczyny czy któraś testowana podawanie swojemu lubemu syropu przy zwiększonej lepkości? Wiele o tym czytałam ale gdyby takie to było proste to i moja gin by na to wpadła? Ale i wiele o tym piszą na necie a u nas jest zwiększona lepkość i chłopakom ciężko się wydostać z glutka
Syrop na kaszel na rozrzedzenie

Emsi, powodzenia!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Emsi czekamy testuj

reklama
Kurczę dziewczyny, jak tak czytam o tych waszych chłopach to aż mi się wierzyć nie chce po prostu w to wszystko. Mój mąż nigdy mi nie odmówił. Zresztą nawet sam chodzi teraz i się pyta kiedy zaczynamy. Staramy się tego nie robić na siłę, ale nawet jak nam się nie bardzo chce to mamy tak długą grę wstępną aż w końcu nabierzemy ochoty i ten seks ma ręce i nogi :p
Muszę przyznać że ten mój chłop to się czasami bardziej przykłada do tych starań niż ja.
Hehe ja mam podobnie.. Choc czasem sie zdarzylo ze mu sie nie chcialo ale przewaznie jest tak ze zawsze jakos sie poprzytulamy ze nabierze sie ochoty;) i to jest piękne: )

Do góry