Emsi a nie chcesz test zrobić np jutro ? Wiesz implantacja i te sprawy.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Emzilka z tego co mi wiadomo te testy nie są zbyt wiarygodne. Te facelle z ssmanna są najlepsze jak ciZaluje, ze je robiłam... :/ zamiast ciemniec to one blakną..... :/ a miało byc tak pięknie.... Tak mnie jamnik bolal, ze myslalam ze to moze juz a tu duuuupcia
Emzilka z tego co mi wiadomo te testy nie są zbyt wiarygodne. Te facelle z ssmanna są najlepsze jak ci
Szkoda szkoda...Emzilka z tego co mi wiadomo te testy nie są zbyt wiarygodne. Te facelle z ssmanna są najlepsze jak ci
StorAnia szkoda
Ja wolę żeby ten test jutro nie był pozytywny bo coś czuję że na wigilię wyląduje w szpitalu na pooperacyjnej. Mam przepuklinę pępkową i od wczoraj boli mnie falami. Jak tak dalej pójdzie musze iść się zgłosić na pogotowie :/
U mnie też 14dc, ale w tym miesiącu raczej naA jak tam dziewczyny które ze mną są w podobnym dc? U mnie 14 dc dzisiaj i juz w tym cyklu się nie staram. Zresztą od dzisiaj mąż w szpitalu, jutro ma operację na przepukline pepkowa.
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
A jak tam dziewczyny które ze mną są w podobnym dc? U mnie 14 dc dzisiaj i juz w tym cyklu się nie staram. Zresztą od dzisiaj mąż w szpitalu, jutro ma operację na przepukline pepkowa.
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
A opiszesz coś więcej o tej przepuklinie? Duża była? I czemu znowu?U mnie też 14dc, ale w tym miesiącu raczej na
nic nie liczę, sama se Bąbla nie zrobię [emoji17] przepuklina pępkowa, też to przerabialiśmy miesiąc temu, znowu niestety.