reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Zaluje, ze je robiłam... :/ zamiast ciemniec to one blakną..... :/ a miało byc tak pięknie.... Tak mnie jamnik bolal, ze myslalam ze to moze juz a tu duuuupcia

Załączniki

• WP_20161205_21_07_33_Rich.jpg
    WP_20161205_21_07_33_Rich.jpg
    844,5 KB · Wyświetleń: 77
A u mnie chyba @ się rozkręca... Plamienia coraz większe :( A tak fajnie się zapowiadało...
Termin następnej @ prawdopodobnie 02. 01. 2017...

Zaluje, ze je robiłam... :/ zamiast ciemniec to one blakną..... :/ a miało byc tak pięknie.... Tak mnie jamnik bolal, ze myslalam ze to moze juz a tu duuuupcia
Emzilka z tego co mi wiadomo te testy nie są zbyt wiarygodne. Te facelle z ssmanna są najlepsze jak ci :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

StorAnia szkoda :(

Ja wolę żeby ten test jutro nie był pozytywny bo coś czuję że na wigilię wyląduje w szpitalu na pooperacyjnej. Mam przepuklinę pępkową i od wczoraj boli mnie falami. Jak tak dalej pójdzie musze iść się zgłosić na pogotowie :/

Emzilka z tego co mi wiadomo te testy nie są zbyt wiarygodne. Te facelle z ssmanna są najlepsze jak ci :)

Czyli cien nadziei jest, ze cos zagralo :-) ja te testy od kolezanki dostalam, wiec tak z ciekawosci zaczelam robic....
Ale mam dylemat, czy owulka byla, jest czy bedzie :p i kiedy zaczac brac dupka.. Moze jutro po pracy zajade do rossmana i kupie, ale chyba juz po ptokach....

StorAnia szkoda :(

Ja wolę żeby ten test jutro nie był pozytywny bo coś czuję że na wigilię wyląduje w szpitalu na pooperacyjnej. Mam przepuklinę pępkową i od wczoraj boli mnie falami. Jak tak dalej pójdzie musze iść się zgłosić na pogotowie :/
Szkoda szkoda...
Trudno, następny cykl przed nami :)
A Ty kochana dbaj o siebie.
Dzięki za wsparcie :tak::biggrin2:

A jak tam dziewczyny które ze mną są w podobnym dc? U mnie 14 dc dzisiaj i juz w tym cyklu się nie staram. Zresztą od dzisiaj mąż w szpitalu, jutro ma operację na przepukline pepkowa.

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

A jak tam dziewczyny które ze mną są w podobnym dc? U mnie 14 dc dzisiaj i juz w tym cyklu się nie staram. Zresztą od dzisiaj mąż w szpitalu, jutro ma operację na przepukline pepkowa.

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też 14dc, ale w tym miesiącu raczej na
nic nie liczę, sama se Bąbla nie zrobię [emoji17] przepuklina pępkowa, też to przerabialiśmy miesiąc temu, znowu niestety.

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Do góry