zapmarta
Karolkowa mama
Magda36 mogę zrobić tobie prezent i dwie kreseczki zafundować. Ja też w przyszłym roku 37.
Czy dobrze pamiętam że ty też o trzecie się starasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paraplu - hehe ładne 2 krechy :-)
Czy wy tez macie tyle śluzu przed @ ?
Zrób mi prezent i pokaż te dwie krechy. Ostatnio słabo na forum z dobrymi nowinami. Ja staram się o 2. Ale chyba wczoraj przegapilam owu[emoji22]Magda36 mogę zrobić tobie prezent i dwie kreseczki zafundować. Ja też w przyszłym roku 37.
A ja mam np tak przed @:Paraplu mnie zalewa przed @, mam też mdłości więc nadzieję mam na pozytyw zawsze. Jedynie co daje mi powód że się nie udało to Pryszcze na brodzie i wilczy głód.
Paraplu mnie zalewa przed @, mam też mdłości więc nadzieję mam na pozytyw zawsze. Jedynie co daje mi powód że się nie udało to Pryszcze na brodzie i wilczy głód.