Kotek, bardzo mi przykro.
Zaciskam kciuki zeby sie tym razem udalo[emoji106]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zaciskam kciuki zeby sie tym razem udalo[emoji106]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dariana ja miałam laparoskopie 2 tygodnie siedziałam w domu na l 4.. Witajcie Nowe staraczki :-) kochane róbcie testy-trzymam kciuki za 2 kreski.. mi się dziś kończy @ i od jutra działam :-) trzymajcie kciuki za owocny miesiąc :-)
U nas to cykliczne właśnie chyba będzie, przynajmniej tak lekarz straszy. Podobno za słabe mięśnie w jamie brzusznej i przy większym wysiłku może sie tam coś przesuwać. Pierwsza była 3 lata temu, dużo większa, dlatego ta wyczailismy od razu, przewrazliwiona jestem [emoji1] lekarz obstawia też skopany poprzedni zabieg, dlatego też mogło wrócić. Ale ja to każdego guzka zauwazeA opiszesz coś więcej o tej przepuklinie? Duża była? I czemu znowu?
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
A ma wszyta siatkę trzymającą?U nas to cykliczne właśnie chyba będzie, przynajmniej tak lekarz straszy. Podobno za słabe mięśnie w jamie brzusznej i przy większym wysiłku może sie tam coś przesuwać. Pierwsza była 3 lata temu, dużo większa, dlatego ta wyczailismy od razu, przewrazliwiona jestem [emoji1] lekarz obstawia też skopany poprzedni zabieg, dlatego też mogło wrócić. Ale ja to każdego guzka zauwaze
Znam to nawet nie wiek który dc mam bo nie mam po co liczyć skoro bobosexow niet [emoji52]U mnie też 14dc, ale w tym miesiącu raczej na
nic nie liczę, sama se Bąbla nie zrobię [emoji17] przepuklina pępkowa, też to przerabialiśmy miesiąc temu, znowu niestety.
Na razie nie widzieli potrzeby, stwierdzili chyba że do 3 razy sztuka [emoji12] może dlatego że faktycZnie mała była i praktycZnie bez objawów. No ale po konsultacji, jak będzie kolejny raz to się raczej na siatce skończy. A u twojego jak to wygląda?