reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dariana ja miałam laparoskopie 2 tygodnie siedziałam w domu na l 4.. Witajcie Nowe staraczki :-) kochane róbcie testy-trzymam kciuki za 2 kreski.. mi się dziś kończy @ i od jutra działam :-) trzymajcie kciuki za owocny miesiąc :-)

Na L4 z chęcią pójdę :D ale nie chce tego teraz robić współpracownikom w takim okresie.

3f02bcdeef85f7bae38cb387309cfd86.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]

Do dzieła! trzymam kciuki :D

Widzę, że w tym czasie dużo staranek jest. Powodzenia!!! Trzymam za wszystkie kciuki :)

Kurczę same smutne wieści.

Bulbasek bardzo mi przykro, ale wiem że będzie dobrze, na czerwcowkach co druga prawie po poronieniu. Zaraz będziesz znowu :*

m3sxyx8dzur8ghzn.png

A opiszesz coś więcej o tej przepuklinie? Duża była? I czemu znowu?

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas to cykliczne właśnie chyba będzie, przynajmniej tak lekarz straszy. Podobno za słabe mięśnie w jamie brzusznej i przy większym wysiłku może sie tam coś przesuwać. Pierwsza była 3 lata temu, dużo większa, dlatego ta wyczailismy od razu, przewrazliwiona jestem [emoji1] lekarz obstawia też skopany poprzedni zabieg, dlatego też mogło wrócić. Ale ja to każdego guzka zauwaze :-D

m7a4xuun7rn9jc7g.png

U nas to cykliczne właśnie chyba będzie, przynajmniej tak lekarz straszy. Podobno za słabe mięśnie w jamie brzusznej i przy większym wysiłku może sie tam coś przesuwać. Pierwsza była 3 lata temu, dużo większa, dlatego ta wyczailismy od razu, przewrazliwiona jestem [emoji1] lekarz obstawia też skopany poprzedni zabieg, dlatego też mogło wrócić. Ale ja to każdego guzka zauwaze :-D

m7a4xuun7rn9jc7g.png
A ma wszyta siatkę trzymającą?

Bertha nimitii Ania po tych wszystkich przebojach testowych to ja jednak jestem zwolenniczką testów po terminie @ a przynajmniej w jej terminie ... ile to się człowiek nasmucil :/ ze aż teraz strach robić ... ale jutro taki fajny dzień Mikolajkowy ale byłby prezent :)

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

U mnie też 14dc, ale w tym miesiącu raczej na
nic nie liczę, sama se Bąbla nie zrobię [emoji17] przepuklina pępkowa, też to przerabialiśmy miesiąc temu, znowu niestety.

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Znam to nawet nie wiek który dc mam bo nie mam po co liczyć skoro bobosexow niet [emoji52]

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Juz po ale generalnie masakra tak na sile... No ale czego sie nie robi .
Ja mierzę temp rano o 6:30 termometrem owulacyjnym z 2 miejscami po przecinku.

reklama
A ma wszyta siatkę trzymającą?

Na razie nie widzieli potrzeby, stwierdzili chyba że do 3 razy sztuka [emoji12] może dlatego że faktycZnie mała była i praktycZnie bez objawów. No ale po konsultacji, jak będzie kolejny raz to się raczej na siatce skończy. A u twojego jak to wygląda?

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Do góry