reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć, wracam do was, złapałam trochę czasu. Nie piszę ale czytam cały czas [emoji1]
Bertha, trzymam mocno kciuki! Padniemy tutaj wszystkie zanim zatestujesz [emoji16]
Paraplu, molestuj samca ile sie da, krechy ładne [emoji1]

A ja mam doła... Dzisiaj chyba owu, chociaż wszystkie apki mówią że dopiero w piątek. No ale zalalo mnie śluzem, chcica pierońska. Nawet sny erotyczne mi się trafiły [emoji23] a B ma wszystko gdzieś, na początku cyklu już o tym gadalismy i wydawało mi się ze będzie ok. Mówię mu od tygodnia ze bzykac ni się chce, tu się przytule, coś tam zrobię... 14dc, a seks był tylko w 6, jak tak to ma wyglądać to ja dziekuje... Aż się popłakałam w łazience z tego wszystkiego... Chyba nie będzie prezentu pod choinkę, nie mam zamiaru nikogo zmuszać. Trudno no. Ale tak podle nie czułam się nawet po zobaczeniu 1 krechy, co za wieczór... [emoji30] [emoji30] [emoji22]

Witam nowe staraczki, widzę ze nas coraz więcej, oby to zwiastowalo wysyp pozytywów [emoji2]
Chciałabym każdej odpisać, ale nie mam takich supermocy [emoji16]
Ale myślę o was cały czas i trzymam kciuki mocno! Dajcie jakieś 2 kreski na pocieszenie [emoji16] [emoji7]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Emsi, kciukasy!! Który dzień cyklu, może już pisałaś ale za dużo
Info dzisiaj przerobilam [emoji16]
Queen! Bardzo dobrze ze postawiłas na swoim, co to jest za tłumaczenie swoją drogą... Ta służbę zdrowia to wszędzie można sobie wsadzić, jak tak czytam wasze opowieści. Ludzie chcą dzieci mieć a tu brak chęci, chyba po to się lekarzem zostaje... Tragedia. [emoji19]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Cześć, wracam do was, złapałam trochę czasu. Nie piszę ale czytam cały czas [emoji1]
Bertha, trzymam mocno kciuki! Padniemy tutaj wszystkie zanim zatestujesz [emoji16]
Paraplu, molestuj samca ile sie da, krechy ładne [emoji1]

A ja mam doła... Dzisiaj chyba owu, chociaż wszystkie apki mówią że dopiero w piątek. No ale zalalo mnie śluzem, chcica pierońska. Nawet sny erotyczne mi się trafiły [emoji23] a B ma wszystko gdzieś, na początku cyklu już o tym gadalismy i wydawało mi się ze będzie ok. Mówię mu od tygodnia ze bzykac ni się chce, tu się przytule, coś tam zrobię... 14dc, a seks był tylko w 6, jak tak to ma wyglądać to ja dziekuje... Aż się popłakałam w łazience z tego wszystkiego... Chyba nie będzie prezentu pod choinkę, nie mam zamiaru nikogo zmuszać. Trudno no. Ale tak podle nie czułam się nawet po zobaczeniu 1 krechy, co za wieczór... [emoji30] [emoji30] [emoji22]

Witam nowe staraczki, widzę ze nas coraz więcej, oby to zwiastowalo wysyp pozytywów [emoji2]
Chciałabym każdej odpisać, ale nie mam takich supermocy [emoji16]
Ale myślę o was cały czas i trzymam kciuki mocno! Dajcie jakieś 2 kreski na pocieszenie [emoji16] [emoji7]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Ehh dobrze znam Twoj bol... Moj ma ochote na barabra jak nie mam dni plodnych, a ja juz od okresu chodze jak jakis zboczeniec to go macne, to sie otre to tontontamto i dzis w rezultacie uslyszalam ze zberezna jestem :):szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: janto nie wiem.. Niby chce miec dziecko ale namawiac go na seksik musze....

Emsi, kciukasy!! Który dzień cyklu, może już pisałaś ale za dużo
Info dzisiaj przerobilam [emoji16]
Queen! Bardzo dobrze ze postawiłas na swoim, co to jest za tłumaczenie swoją drogą... Ta służbę zdrowia to wszędzie można sobie wsadzić, jak tak czytam wasze opowieści. Ludzie chcą dzieci mieć a tu brak chęci, chyba po to się lekarzem zostaje... Tragedia. [emoji19]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Windy 13dpo ... robiłam test w piątek rano i biało a później to wszystko się zaczęło ból w dole brzucha, sobota nic a w niedziele plamienie ... i wieczorem juz nic i dziś tez nic ... na pewno to wszystko kompletnie odbiega od normy moich cykli co daje wiele do myślenia ;)
Nawet piersi bolą od sutkow a nie tak jak zawsze z boku

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Windy 13dpo ... robiłam test w piątek rano i biało a później to wszystko się zaczęło ból w dole brzucha, sobota nic a w niedziele plamienie ... i wieczorem juz nic i dziś tez nic ... na pewno to wszystko kompletnie odbiega od normy moich cykli co daje wiele do myślenia ;)

Mnie tez sutki bolą OKRUTNIE
Zgagę mam teraz i oglądałam uwagę w TVN i sie popłakałam - wiecie co serio coś ze mną jest nie tak coś chyba pod sufitem nie gra :p

No brzmi nieźle...
a miałyśmy razem testować... ;)
trzymam kciuki :)

Ehh dobrze znam Twoj bol... Moj ma ochote na barabra jak nie mam dni plodnych, a ja juz od okresu chodze jak jakis zboczeniec to go macne, to sie otre to tontontamto i dzis w rezultacie uslyszalam ze zberezna jestem :):szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: janto nie wiem.. Niby chce miec dziecko ale namawiac go na seksik musze....
Jak z nim wcześniej gadalam, to tłumaczył że on nie wie kiedy ja płodne mam i że mam mu o tym mówić. No dobra, nawet jak mu mówię to nic z tego nie wynika, ten jesZcze nadziei narobi, powie że bzyknie a potem i tak posucha [emoji17] [emoji23] bez sensu, ja się mu na drąga nie mam zamiaru pchać skoro nie chce [emoji23]

Oho. Podejrzanie fajne objawy [emoji16] [emoji16] Kiedy chcesz znowu testować? Nie mogę sie doczekać [emoji1] [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Heh no jeżeli Ci to odpowiada to super ja na bank bym zwariowała :D a jakich testów używasz? :)
Facelle z rossmanna i płytkowych z Doz.

Bertha tooo ja miałam ten przepowiadający sen Twoje dwie kresunie! :D Oczywiście w piątek zajrzę, jak tam, bardzo wierze w to, że się uda :) W końcu nie bez znaczenia był ten sen i to jeszcze w tym cyklu, kiedy miałaś inseminację :)
Ach, przekręciłam nicka :) do wtorku (termin @) wszystko bedzie jasne.

Karolka mąż Cię na przetrzymanie bierze ... no i może dobrze :)

Paraplu to do dzieła ... owocnej pracy [emoji12]

Queen trzymam kciuki aby się udało jak najszybciej ... bardzo dobrze zrobiłaś, po co czekać, trzeba próbować a nóż się uda przyspieszyć.

U mnie dalej nic ... w piatek bol podbrzusza, niedziela lekkie plamienie brunatne bez bólu, byłam pewna, że @ (ale nic na to nie wskazywało, zero dolegliwosci standardowych) i teraz cisza ... zobaczymy czy coś się jeszcze wykluje [emoji5]

To kiedy teścik???

--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.

reklama
Do góry