reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć, wracam do was, złapałam trochę czasu. Nie piszę ale czytam cały czas [emoji1]
Bertha, trzymam mocno kciuki! Padniemy tutaj wszystkie zanim zatestujesz [emoji16]
Paraplu, molestuj samca ile sie da, krechy ładne [emoji1]

A ja mam doła... Dzisiaj chyba owu, chociaż wszystkie apki mówią że dopiero w piątek. No ale zalalo mnie śluzem, chcica pierońska. Nawet sny erotyczne mi się trafiły [emoji23] a B ma wszystko gdzieś, na początku cyklu już o tym gadalismy i wydawało mi się ze będzie ok. Mówię mu od tygodnia ze bzykac ni się chce, tu się przytule, coś tam zrobię... 14dc, a seks był tylko w 6, jak tak to ma wyglądać to ja dziekuje... Aż się popłakałam w łazience z tego wszystkiego... Chyba nie będzie prezentu pod choinkę, nie mam zamiaru nikogo zmuszać. Trudno no. Ale tak podle nie czułam się nawet po zobaczeniu 1 krechy, co za wieczór... [emoji30] [emoji30] [emoji22]

Witam nowe staraczki, widzę ze nas coraz więcej, oby to zwiastowalo wysyp pozytywów [emoji2]
Chciałabym każdej odpisać, ale nie mam takich supermocy [emoji16]
Ale myślę o was cały czas i trzymam kciuki mocno! Dajcie jakieś 2 kreski na pocieszenie [emoji16] [emoji7]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Emsi, kciukasy!! Który dzień cyklu, może już pisałaś ale za dużo
Info dzisiaj przerobilam [emoji16]
Queen! Bardzo dobrze ze postawiłas na swoim, co to jest za tłumaczenie swoją drogą... Ta służbę zdrowia to wszędzie można sobie wsadzić, jak tak czytam wasze opowieści. Ludzie chcą dzieci mieć a tu brak chęci, chyba po to się lekarzem zostaje... Tragedia. [emoji19]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Cześć, wracam do was, złapałam trochę czasu. Nie piszę ale czytam cały czas [emoji1]
Bertha, trzymam mocno kciuki! Padniemy tutaj wszystkie zanim zatestujesz [emoji16]
Paraplu, molestuj samca ile sie da, krechy ładne [emoji1]

A ja mam doła... Dzisiaj chyba owu, chociaż wszystkie apki mówią że dopiero w piątek. No ale zalalo mnie śluzem, chcica pierońska. Nawet sny erotyczne mi się trafiły [emoji23] a B ma wszystko gdzieś, na początku cyklu już o tym gadalismy i wydawało mi się ze będzie ok. Mówię mu od tygodnia ze bzykac ni się chce, tu się przytule, coś tam zrobię... 14dc, a seks był tylko w 6, jak tak to ma wyglądać to ja dziekuje... Aż się popłakałam w łazience z tego wszystkiego... Chyba nie będzie prezentu pod choinkę, nie mam zamiaru nikogo zmuszać. Trudno no. Ale tak podle nie czułam się nawet po zobaczeniu 1 krechy, co za wieczór... [emoji30] [emoji30] [emoji22]

Witam nowe staraczki, widzę ze nas coraz więcej, oby to zwiastowalo wysyp pozytywów [emoji2]
Chciałabym każdej odpisać, ale nie mam takich supermocy [emoji16]
Ale myślę o was cały czas i trzymam kciuki mocno! Dajcie jakieś 2 kreski na pocieszenie [emoji16] [emoji7]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Ehh dobrze znam Twoj bol... Moj ma ochote na barabra jak nie mam dni plodnych, a ja juz od okresu chodze jak jakis zboczeniec to go macne, to sie otre to tontontamto i dzis w rezultacie uslyszalam ze zberezna jestem :):szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: janto nie wiem.. Niby chce miec dziecko ale namawiac go na seksik musze....

Emsi, kciukasy!! Który dzień cyklu, może już pisałaś ale za dużo
Info dzisiaj przerobilam [emoji16]
Queen! Bardzo dobrze ze postawiłas na swoim, co to jest za tłumaczenie swoją drogą... Ta służbę zdrowia to wszędzie można sobie wsadzić, jak tak czytam wasze opowieści. Ludzie chcą dzieci mieć a tu brak chęci, chyba po to się lekarzem zostaje... Tragedia. [emoji19]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Windy 13dpo ... robiłam test w piątek rano i biało a później to wszystko się zaczęło ból w dole brzucha, sobota nic a w niedziele plamienie ... i wieczorem juz nic i dziś tez nic ... na pewno to wszystko kompletnie odbiega od normy moich cykli co daje wiele do myślenia ;)
Nawet piersi bolą od sutkow a nie tak jak zawsze z boku

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Windy 13dpo ... robiłam test w piątek rano i biało a później to wszystko się zaczęło ból w dole brzucha, sobota nic a w niedziele plamienie ... i wieczorem juz nic i dziś tez nic ... na pewno to wszystko kompletnie odbiega od normy moich cykli co daje wiele do myślenia ;)

Mnie tez sutki bolą OKRUTNIE
Zgagę mam teraz i oglądałam uwagę w TVN i sie popłakałam - wiecie co serio coś ze mną jest nie tak coś chyba pod sufitem nie gra :p

No brzmi nieźle...
a miałyśmy razem testować... ;)
trzymam kciuki :)

Ehh dobrze znam Twoj bol... Moj ma ochote na barabra jak nie mam dni plodnych, a ja juz od okresu chodze jak jakis zboczeniec to go macne, to sie otre to tontontamto i dzis w rezultacie uslyszalam ze zberezna jestem :):szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: janto nie wiem.. Niby chce miec dziecko ale namawiac go na seksik musze....
Jak z nim wcześniej gadalam, to tłumaczył że on nie wie kiedy ja płodne mam i że mam mu o tym mówić. No dobra, nawet jak mu mówię to nic z tego nie wynika, ten jesZcze nadziei narobi, powie że bzyknie a potem i tak posucha [emoji17] [emoji23] bez sensu, ja się mu na drąga nie mam zamiaru pchać skoro nie chce [emoji23]

Oho. Podejrzanie fajne objawy [emoji16] [emoji16] Kiedy chcesz znowu testować? Nie mogę sie doczekać [emoji1] [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Heh no jeżeli Ci to odpowiada to super ja na bank bym zwariowała :D a jakich testów używasz? :)
Facelle z rossmanna i płytkowych z Doz.

Bertha tooo ja miałam ten przepowiadający sen Twoje dwie kresunie! :D Oczywiście w piątek zajrzę, jak tam, bardzo wierze w to, że się uda :) W końcu nie bez znaczenia był ten sen i to jeszcze w tym cyklu, kiedy miałaś inseminację :)
Ach, przekręciłam nicka :) do wtorku (termin @) wszystko bedzie jasne.

Karolka mąż Cię na przetrzymanie bierze ... no i może dobrze :)

Paraplu to do dzieła ... owocnej pracy [emoji12]

Queen trzymam kciuki aby się udało jak najszybciej ... bardzo dobrze zrobiłaś, po co czekać, trzeba próbować a nóż się uda przyspieszyć.

U mnie dalej nic ... w piatek bol podbrzusza, niedziela lekkie plamienie brunatne bez bólu, byłam pewna, że @ (ale nic na to nie wskazywało, zero dolegliwosci standardowych) i teraz cisza ... zobaczymy czy coś się jeszcze wykluje [emoji5]

To kiedy teścik???

--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.

reklama
Do góry