reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Paraplu mnie zalewa przed @, mam też mdłości więc nadzieję mam na pozytyw zawsze. Jedynie co daje mi powód że się nie udało to Pryszcze na brodzie i wilczy głód.

Magda36 mogę zrobić tobie prezent i dwie kreseczki zafundować. Ja też w przyszłym roku 37.
Czy dobrze pamiętam że ty też o trzecie się starasz?
Zrób mi prezent i pokaż te dwie krechy. Ostatnio słabo na forum z dobrymi nowinami. Ja staram się o 2. Ale chyba wczoraj przegapilam owu[emoji22]

1usavcqgt1dml95x.png

Paraplu mnie zalewa przed @, mam też mdłości więc nadzieję mam na pozytyw zawsze. Jedynie co daje mi powód że się nie udało to Pryszcze na brodzie i wilczy głód.
A ja mam np tak przed @:
- Wilczy apetyt jem cały czas
- Wachania nastrojów jestem płaczliwa
- bolące cycki (plus mnie zawsze bolą też na zmianę pogody [emoji23])
- od 2 cykli mdłości :/
- ni o podbrzusze mnie boli
- nabrzmiała jestem jak balon
I zawsze 2kg na plus

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Paraplu piękne krechy dzialajcie :)

A ja chyba jutro nie będę testować wszystko dzieki mojemu L. :realmad:
A bylo to tak ze chciałam zajechac po test a on do mnie że po co skoro jeszcze nawet @ mi się nie spóźnia? :confused: i jak sie zacznie spóźniac to dopiero test robić. Nerwa mam od paru dni, wiec sie zdenerwowalam, za wróciłam i testu nie kupiłam :( :p

Mam podobnie :-) tylko teraz coś przestałam właściwie jeść :-(
Ale pracuje w przedszkolu u nas teraz pełno wirusów no i tez czuje sie dosyć kiepsko.... czuje, ze zwariuje za niedługo :-)

Dariana ja miałam laparoskopie 2 tygodnie siedziałam w domu na l 4.. Witajcie Nowe staraczki :-) kochane róbcie testy-trzymam kciuki za 2 kreski.. mi się dziś kończy @ i od jutra działam :-) trzymajcie kciuki za owocny miesiąc :-)

reklama
Karolka mąż Cię na przetrzymanie bierze ... no i może dobrze :)

Paraplu to do dzieła ... owocnej pracy [emoji12]

Queen trzymam kciuki aby się udało jak najszybciej ... bardzo dobrze zrobiłaś, po co czekać, trzeba próbować a nóż się uda przyspieszyć.

U mnie dalej nic ... w piatek bol podbrzusza, niedziela lekkie plamienie brunatne bez bólu, byłam pewna, że @ (ale nic na to nie wskazywało, zero dolegliwosci standardowych) i teraz cisza ... zobaczymy czy coś się jeszcze wykluje [emoji5]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Do góry