Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może organizm się przyzwyczaić musi i przejdzie-obyAha, czyli morał z tego taki, że akurat jestem tym % w którego skutki uboczne będą walić ....super bo tam cała lista jest .. Wolę już te mdłości niż pozostałą resztę.
Ja cały cyklDziewczyny, które bierą ACARD jak wy go bierzecie? ciągle, czy na owulacje odstawiacie, a może na miesiączkę? bo oczywiście zaczęłam czytac i doczytałam się różnych różności... Mi gin powiedział żeby przez cały cykl brać i tak wezmę, ale chce Waszą opinię znać
Tzn. Przepraszam, robię przerwę na @ bo bałam się, ze mnie już calkiem zallejeJa cały cykl
500+ to zaraz i tak nie będzie [emoji14]nie nie nie nie namowisz mnie nawet 500+ mnie nie przekona
Nasz kot jak był mały też zachowywał się gorzej niż dziecko [emoji14] mój M stwierdził, że bliźniaki lepiej by zniósł, niż małego kota jakby drugi raz miał brać [emoji14]Jesssssu 7, 10 dzieci...haha dla mnie to brzmi jak odkrycie kosmitow na Marsie [emoji23]
Ja obstawiam, ze na 1 skoncze [emoji23]
Ja mam juz traume po 1 szczeniaku i dlatego drugiego wzielam doroslego [emoji23]
Watpie abym okres niemowlecy zniosla lepiej niz szczeniecy [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja jak slysze, ze ktos ma dwoje i trzecie planuje to szacun i podziwiamJesssssu 7, 10 dzieci...haha dla mnie to brzmi jak odkrycie kosmitow na Marsie [emoji23]
Ja obstawiam, ze na 1 skoncze [emoji23]
Ja mam juz traume po 1 szczeniaku i dlatego drugiego wzielam doroslego [emoji23]
Watpie abym okres niemowlecy zniosla lepiej niz szczeniecy [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
no juz chodza pogloski, ze maja wycofac500+ to zaraz i tak nie będzie [emoji14]