oczekiwanie
Fanka BB :)
Bulbasek ja w pierwszej ciąży od 12 tyg miałam skurcze i był zakaz do końca. Jak nam się zachciało trochę przed terminem to na porodowke pojechaliśmy .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Działaj, działaj powodzeniaNo kobietki po wizycie produkcja jajeczek wróciła pęcherzyki są 1 20mm,drugi 1.30 i mniejsze zastrzyk już wzięłam więc do 36godz seksi k a jak się uda heparyna od ciąży,boję się bardzo
A dlaczego heparyna? Mi nakazali ze względu na żylakiNo kobietki po wizycie produkcja jajeczek wróciła pęcherzyki są 1 20mm,drugi 1.30 i mniejsze zastrzyk już wzięłam więc do 36godz seksi k a jak się uda heparyna od ciąży,boję się bardzo
Też chciałam o to zapytać
Ja pewniee też podoobnieeBędziemy w podobnych dniach testować
530mg kapsulka, biorę 2 razy dziennieCześć dziewczyny [emoji8] ja tu cały czas jestem. Codziennie czytam żeby nie stracić wątku i oczywiście żeby cieszyć się z Waszych 2 kreseczek
Bulbasek gratuluję kochana [emoji7]
Nie pisze bo w sumie u mnie nic ciekawego. [emoji204] poszła precz ale jeszcze nie rozpoczęliśmy staranek. Nawet nie wiem który dc mam. Jakieś zwątpienie mnie ogarnelo i już się nie nakrecam że w tym cyklu się uda. Inaczej zwariuje. Totalny luz.
Mam pytanie do Spark
Kochana tego donga to ile masz mg?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pewniee też podoobniee
Ja jestem na dupku 16-26 dc od następnego cyklu a teraz miałam 14-24 dcStorAnia pod koniec cyklu mogą wyjść niemiarodajne :/ naajlepiej 2-4dc, progesteron przy cyklach 28 dniowych w 21-23 dc