reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No kobietki po wizycie produkcja jajeczek wróciła pęcherzyki są 1 20mm,drugi 1.30 i mniejsze zastrzyk już wzięłam więc do 36godz seksi k a jak się uda heparyna od ciąży,boję się bardzo

Cześć dziewczyny [emoji8] ja tu cały czas jestem. Codziennie czytam żeby nie stracić wątku i oczywiście żeby cieszyć się z Waszych 2 kreseczek

Bulbasek gratuluję kochana [emoji7]

Nie pisze bo w sumie u mnie nic ciekawego. [emoji204] poszła precz ale jeszcze nie rozpoczęliśmy staranek. Nawet nie wiem który dc mam. Jakieś zwątpienie mnie ogarnelo i już się nie nakrecam że w tym cyklu się uda. Inaczej zwariuje. Totalny luz.

Mam pytanie do Spark
Kochana tego donga to ile masz mg?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
530mg kapsulka, biorę 2 razy dziennie ;)

StorAnia pod koniec cyklu mogą wyjść niemiarodajne :/ naajlepiej 2-4dc, progesteron przy cyklach 28 dniowych w 21-23 dc

Ja pewniee też podoobniee ;)

Żeby tylko w końcu się nam udało. W tym cyklu załapałam jakiegoś mega doła. I zamiast myśleć optymistycznie to ja się dobijam po prostu chyba jak mogę. Mam chwilowe załamanie..
Znów do lekarza, znów leki, zastrzyk w tyłek, seks, czekanie i na koniec i tak jedna kreska. Aż coś mnie chce trafić :p

reklama
Do góry