reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny teraz lekarz kazał mi zrobić jeszcze tsh ft3 ft4 tpo tg, czy wiecie po co??? Tsh robiłam z pół roku temu i wszystko było ok.

Dziewczyny teraz lekarz kazał mi zrobić jeszcze tsh ft3 ft4 tpo tg, czy wiecie po co??? Tsh robiłam z pół roku temu i wszystko było ok.
Różne choroby się pod tym kryją Cushing Hashimoto i inne ale i stwierdzenie czy ma się nadczynność lub niedoczynność tarczycy bo same tsh nie musi tego jednoznacznie stwierdzić.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Moje drogie a czy wam się kiedyś robiło niedobrze przed okresem? Lub wymiotowałyście? Nie, to nie objaw ciąży mam tak od dwóch cykli nie wiem czemu się tak dzieje. Queen_b kiedyś napisała że to efekt clo ale ja już go nie biorę w tym cyklu. Queen czy to może być jeszcze po clo ?

Ja tak często mam... nawet bez tabletek... nie wiem czemu. I słabo mi czasami

Dziewczyny naprawdę polecam te zioła Ojca Sroki i Dong Quai, nie dość, że w 1.5 miesiąca pojawiła się owulacja, której nigdy bez clo nie było, to jeszcze znów mam NORMALNY okres, a nie 2-3 dni plamienia, więc pewnie i endometrium pogrubione :D Kurde, boli jak kiedyś, ale przeżyję, ważne, że okres normalny :D

Moje drogie a czy wam się kiedyś robiło niedobrze przed okresem? Lub wymiotowałyście? Nie, to nie objaw ciąży mam tak od dwóch cykli nie wiem czemu się tak dzieje. Queen_b kiedyś napisała że to efekt clo ale ja już go nie biorę w tym cyklu. Queen czy to może być jeszcze po clo ?

Nimi jak tak miałam przeszło jak brałam dupka

Zawsze mi było niedobrze w 2fazie cyklu,ciągle odkąd wzięliśmy duphaston super się czułam,po poronieniu znowu wróciło. Od tego mc będę brać znowu duphaston to pewno już takich tragedia nie będzie

Nataniel wazy dokladnie 2700, przeplywy ok, jakiekokolwiek rozwarcia brak, o dziwo ginka kazala nadal brac magnez, poniewaz jednak twardnieje mi mocno brzuch :oo: nadal zle wyniki moczu :( dziec ulozony glowka do dolu, ale glowka lezy po prawej stronie wiec dobrze czuje tam czkawke a te ruchy w lewym boku brzucha to nie raczka jak myslalam a nozka :)

reklama
Nataniel wazy dokladnie 2700, przeplywy ok, jakiekokolwiek rozwarcia brak, o dziwo ginka kazala nadal brac magnez, poniewaz jednak twardnieje mi mocno brzuch :oo: nadal zle wyniki moczu :( dziec ulozony glowka do dolu, ale glowka lezy po prawej stronie wiec dobrze czuje tam czkawke a te ruchy w lewym boku brzucha to nie raczka jak myslalam a nozka :)
Gratulacje Lux:)
Weź poprawkę na wagę Dzidziusia - mi za każdym razem pokazywało usg o 300 g lżejszego niż potem się urodził - a usg robili jeden dzień przed cesarką. Życzę Ci spokojnych "pozostałych" tygodni - a co do porodu - aby był lekki i wspaniały:) Jak już się spotkasz z Synkiem - chłoń każdą chwilę:) To jest takie niesamowite przywitanie małego cudu - te pierwsze minuty z Dzieckiem, pamiętam, że mojemu powiedziałam Witaj Kochanie tu Mamusia:) Był cieplutki i aksamitny, a ja nie wiem czemu myślałam, że będzie śliski i chłodny. Do dzisiaj pamiętam to uczucie:) Przestał płakać jak się odezwałam i tylko patrzył oczkami - taki spokojniutki:) Ściskam Cię mocno M.:)

Do góry