Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idę dziś do internisty to się podpytam. wstyd mi za siebie, że tak przeżywam a już tym bardziej nie pójdę do lab na betę bo spłonęHaha
Nie wiem kiedy mialas owu. Jak jest to 10dpo to jeszcze malo miarodajny wynik. Testy czesto nie pokazuja ciazy w terminie @ a co dopiero wczesniej.
Bete zrob
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A co do owu to ja też nie wiem może jej wcale nie było a ja się podniecamHaha
Nie wiem kiedy mialas owu. Jak jest to 10dpo to jeszcze malo miarodajny wynik. Testy czesto nie pokazuja ciazy w terminie @ a co dopiero wczesniej.
Bete zrob
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Idę dziś do internisty to się podpytam. wstyd mi za siebie, że tak przeżywam a już tym bardziej nie pójdę do lab na betę bo spłonę
Nooo [emoji3] już się zapowiefzialam mężowi w łóżku na dzisiajTo My łeb w łeb idziemy [emoji1] [emoji1]
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
My znów podobnie, ja 9 dcWitam
u mnie 8 dc
temp na razie idzie w dół wiec tak jak zwykle. Dziś też musze mężusia zaciągnąć
Nooo [emoji3] już się zapowiefzialam mężowi w łóżku na dzisiaj
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
zakonczyli poszukiwania, policja zamknela spraweKacha mój ma niecałe 4 lata też ich nie umie ssać tylko gryzie ale działają
Bulbasek brawo dla męża
Lux co tym dzieciątkiem co się zgubiło ?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom