reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Boze co za dzien :( najpierw w drodze powrotnej z lab zatrzymala mnie policja :wściekła/y: do kontroli rzecz jasna, ale z 15 minut mi kazali czekac...no dobra, po drodze wjechalam do biedronki gdzie o malo sie nie przewrocilam na sliskich plytkach a parkujac pod blokiem zakopalam sie autem, noz ku*wa!!! mamy dwa parkingi-jeden glowny z tylu za blokiem nalezacy do naszego bloku (kazdy ma swoj) i z przodu taki dziki, gdzie podjezdzaja ludzie leniwi (czytajcie JA :D) no i myslalam, ze ten piasek jest hmmm zamarzniety :D pomogli mi dwaj panowie z mojego bloku wycigajac auto innym autem :) cos sie jeszcze dzis wydarzy? :Dmoze moj syn okaze sie kuzwa corka na usg hehe :D to juz bym padla, haha, przed oplem widac piekne dziury, za groma nie szlo wyjechac :D
20161130-110524.jpg

reklama
Przepraszam że mnie nie bylo tyle ale wkurzylam sie bo mnie non stop wyrzuca z forum i za kazdym razem musze generowac haslo wrrrrrr wiec kochane czytalam tylko wpisy. Dzis moj 14dc i odziwo zero objawow owulacji hmmm ciekawe przytulasy byly z 11 na 12 dc narazie na wiecej nie moge liczyc bo moj maz w sobote sprzatal w domu i jak odkurzal pajeczyne wsysnal tapete i co za czym idzie to byl krok do zerwania jej do konca i wlasnie od wczoraj wieczor mam rozgardiasz bo remontu pokoju mu sie zachcialo he he. Dzis 14 dc i kurcze raz ze nic nie boli a dwa siedze w pracy boli mnie tylko chocby na korzonki i bulgocze w podbrzuszu i nie wiem czy cos to oznacza czy nie

Boze co za dzien :( najpierw w drodze powrotnej z lab zatrzymala mnie policja :wściekła/y: do kontroli rzecz jasna, ale z 15 minut mi kazali czekac...no dobra, po drodze wjechalam do biedronki gdzie o malo sie nie przewrocilam na sliskich plytkach a parkujac pod blokiem zakopalam sie autem, noz ku*wa!!! mamy dwa parkingi-jeden glowny z tylu za blokiem nalezacy do naszego bloku (kazdy ma swoj) i z przodu taki dziki, gdzie podjezdzaja ludzie leniwi (czytajcie JA :D) no i myslalam, ze ten piasek jest hmmm zamarzniety :D pomogli mi dwaj panowie z mojego bloku wycigajac auto innym autem :) cos sie jeszcze dzis wydarzy? :Dmoze moj syn okaze sie kuzwa corka na usg hehe :D to juz bym padla, haha, przed oplem widac piekne dziury, za groma nie szlo wyjechac :D
20161130-110524.jpg
Łoj to Ci się nie pofarcilo dziś :/
A masz dziś wizytę ? Będzie fotka ? ;)

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Bertha hoooop hoooop ...... mam nadzieje, ze usłyszysz ;)

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Dziewczyny jak zwykle pytanie z tych inteligentnych :p czy wynik negatywny testu wykonany 24dc jest miarodajny?
Błagam, nie śmiejcie się że taka stara a taka durna :D biorę fuul leków, więc nie wiem z czym mogę kojarzyć zawroty głowy i mdłości... pewnie to Bromergon, ale fajnie przez chwilę się łudzić ;) :D

Dziewczyny jak zwykle pytanie z tych inteligentnych :p czy wynik negatywny testu wykonany 24dc jest miarodajny?
Błagam, nie śmiejcie się że taka stara a taka durna :D biorę fuul leków, więc nie wiem z czym mogę kojarzyć zawroty głowy i mdłości... pewnie to Bromergon, ale fajnie przez chwilę się łudzić ;) :D

A jak długie masz cykle? I Kiedy przypuszczasz, że był owulacja?
Ja też mam czasem głupie pytania, mam wrażenie że ześwirowałam z tego wszystkiego :)

reklama
Do góry