Monika2901
Początkująca w BB
Ja mam takie same objawy i w dodatku piersi mega tkliwe... i podobnie jak Ty mam wrażenie że wariuje....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie zaczął brzuch boleć jak na @ wiec pewnie nic z tego nie będzieJa mam takie same objawy i w dodatku piersi mega tkliwe... i podobnie jak Ty mam wrażenie że wariuje....
No to może dzisiaj zagniezdzenie i dlatego brzuchol boli. Nie nastawiamy się negatywnie , czekamy cierpliwie.Mnie zaczął brzuch boleć jak na @ wiec pewnie nic z tego nie będzie
Ale tak bym chciała, będę czekala na wieści od Ciebie!
Dzięki za wsparcie Ja już sama nie wiem, mimo, że to kolejna ciąża. Jakoś wole się nastawić, że nic z tego bo bardzo sie bojeNo to może dzisiaj zagniezdzenie i dlatego brzuchol boli. Nie nastawiamy się negatywnie , czekamy cierpliwie.
Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie starania o drugie, we wtorek testowanie a u mnie poza bólem piersi wogole brak objawów. I tak myślę, ze przez polipa w macicy fasolka nie mogła się zagniezdzic i w grudniu znowu będzie potrzebny zabiegDzięki za wsparcie Ja już sama nie wiem, mimo, że to kolejna ciąża. Jakoś wole się nastawić, że nic z tego bo bardzo sie boje
Najgorsze jest to, że objawy wczesnej ciąży w zasadzie o niczym nie mówią. Trzymam za Ciebie kciuki i czekam razem z Tobą na wynik testu, może po zabiegu będzie łatwiej?U mnie starania o drugie, we wtorek testowanie a u mnie poza bólem piersi wogole brak objawów. I tak myślę, ze przez polipa w macicy fasolka nie mogła się zagniezdzic i w grudniu znowu będzie potrzebny zabieg
Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom
Pytanko mam. 5 powinnam dostać miesiączkę dzisiaj zrobiłam beta i wyszło mi 4.2 czy to oznacza że nie jestem w ciąży czy może zrobiłam za szybko to badanie? staramy się z mężem o dzidziusia dlatego nie wiem czy powtarzać np 4.12 czy możemy lepiej zacząć starania od nowa.
Jej a czemu robilas bete az ponad tydzien przez spodziewana miesiaczka? Straaaaaaaasznie wczesnie
Gdzieś wyczytałam że już mogę spokojnie iść. .. i troszkę się podłamała po wyniku
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom