Bulbasek
Fanka BB :)
Bulbasek ja trzymam za Ciebie kciuki w ten weekend [emoji6]
Dziękuję Kochana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bulbasek ja trzymam za Ciebie kciuki w ten weekend [emoji6]
Kochane moje staraczki! Mnie możecie usunąć z tabelki niestety [emoji22] postaram się Was czytać i dopingować, ale dla mnie niestety szans nie ma ... [emoji30] odebraliśmy wyniki nasienia i znowu jest gorzej [emoji22][emoji22] na 4 razy badań w przeciągu roku tylko raz wyszła ilość plemników dobra. Chociaż morfologia była (i cały czas jest) poniez 1% [emoji22][emoji22] także dla nas szansa tylko ivf. Oczywiście w przerwie świąteczne noworocznej będę jeszcze u lekarza w pl na konsultacji. Ale mój M ma wszystkie inne badania bardzo dobre. Tarczyca tez już super wiec to jednak nie ona była powodem [emoji22][emoji22] mam dola dzisiaj niesamowitego. Jak odebraliśmy wyniki cała drogę do domu wyłam. Brak sił. A wszędzie do około wszyscy ogłaszają ciąże .... Powodzenia kochane dla Was oby Wam się udało [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Queen, kochanie, nie smutaj.
Ma jakies zdrowe plemniczki? Jesli tak a z Toba bedzie wszystko okej to macie spora szanse w in vitro. Wybiora w labie te sliczne i najzdrowsze plemniczki i zobaczysz, ze sie uda. [emoji8]
Współczuję . Ważne, że przy dzisiejszej medycynie nie wszystko stracone. Powodzenia !!!Kochane moje staraczki! Mnie możecie usunąć z tabelki niestety [emoji22] postaram się Was czytać i dopingować, ale dla mnie niestety szans nie ma ... [emoji30] odebraliśmy wyniki nasienia i znowu jest gorzej [emoji22][emoji22] na 4 razy badań w przeciągu roku tylko raz wyszła ilość plemników dobra. Chociaż morfologia była (i cały czas jest) poniez 1% [emoji22][emoji22] także dla nas szansa tylko ivf. Oczywiście w przerwie świąteczne noworocznej będę jeszcze u lekarza w pl na konsultacji. Ale mój M ma wszystkie inne badania bardzo dobre. Tarczyca tez już super wiec to jednak nie ona była powodem [emoji22][emoji22] mam dola dzisiaj niesamowitego. Jak odebraliśmy wyniki cała drogę do domu wyłam. Brak sił. A wszędzie do około wszyscy ogłaszają ciąże .... Powodzenia kochane dla Was oby Wam się udało [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Norma morfologi jest powyżej 3%. W porywach miał do 2 i tylko za pierwszym razem miał 6% ale plemników tylko 18m. Czekam na ivf do lipca. Chociaż nie wiem czemu nie mogą zrobić tego szybciej skoro widza jakie wyniki są i ze naturalnie już możemy zapomnieć ... [emoji22] No cóż. Pozostaje czekać. Pierwszy raz darmowy. A ze chce mieć 3 przynajmniej następne dwa razy oddam jajeczka innym potrzebującym i może tez się uda za darmo. Zobaczymy. Narazie dół maksymalny [emoji24]
9 dpo.Bulbasek a ile masz dni po owulacji? Pewnie za wcześnie [emoji6] ok to czekam do wtorku hihi [emoji23]
Ja dzisiaj wybieram się na imprezę andrzejkową [emoji3] imprezujecie dziewczyny w ten weekend? [emoji6]
Kochane moje staraczki! Mnie możecie usunąć z tabelki niestety [emoji22] postaram się Was czytać i dopingować, ale dla mnie niestety szans nie ma ... [emoji30] odebraliśmy wyniki nasienia i znowu jest gorzej [emoji22][emoji22] na 4 razy badań w przeciągu roku tylko raz wyszła ilość plemników dobra. Chociaż morfologia była (i cały czas jest) poniez 1% [emoji22][emoji22] także dla nas szansa tylko ivf. Oczywiście w przerwie świąteczne noworocznej będę jeszcze u lekarza w pl na konsultacji. Ale mój M ma wszystkie inne badania bardzo dobre. Tarczyca tez już super wiec to jednak nie ona była powodem [emoji22][emoji22] mam dola dzisiaj niesamowitego. Jak odebraliśmy wyniki cała drogę do domu wyłam. Brak sił. A wszędzie do około wszyscy ogłaszają ciąże .... Powodzenia kochane dla Was oby Wam się udało [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️