reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jestem po pierwszym cyklu z Clo 5-9 dc. Nie odczuwałam żadnych skutków ubocznych i niestety nie czuję żeby się udało...Chyba nic nie zdziałał, ale będę próbować 6 cykli...
Mi tylko na 3 zapisała :/ Zastanawiam się też nad efektywnością, czy oby to coś da :/ Czytałam, że większe szansę są właśnie po zakończeniu cyklu z clo na zajście niż w trakcie przyjmowania :/

reklama
Kupie to normalnie w aptece?
Tak, u mnie jest w kilku aptekach z tego co sie zorientowalam i nawet w zielarskiej aptece jest. Wejdz na strone solgaru i tam masz zakladke gdzie kupic i tam mozesz sprawdzic w ktorej aptece w Twoim miescie sa dostepne preparaty tej firmy, ja zadzwonilam do jednej z tej listy i okazalo sie ze jest, jutro kupuje :-)

Bulbasek a ile masz dni po owulacji? Pewnie za wcześnie [emoji6] ok to czekam do wtorku hihi [emoji23]
Ja dzisiaj wybieram się na imprezę andrzejkową [emoji3] imprezujecie dziewczyny w ten weekend? [emoji6]
My jutro jedziemy na Andrzejki do Wrocławia :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Mi tylko na 3 zapisała :/ Zastanawiam się też nad efektywnością, czy oby to coś da :/ Czytałam, że większe szansę są właśnie po zakończeniu cyklu z clo na zajście niż w trakcie przyjmowania :/

Dwa opakowania clo czyli 4cykle możesz ciągnąć ;-) ja nie miałam żadnych skutków ubocznych.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

W końcu kupiłam:
Zobacz załącznik 784972
Niepotrzebnie czytałam ulotkę :/ Masę skutków ubocznych, aż się włosy jeżą :]
Któraś się źle po Clo czuła ?
Teraz @ wyczekuję ze strachem i obawą :) ale i nadzieją też ...:)
Ja czułam się dobrze, to aż dziwne , bo jak jest napisane że coś wystąpi to u mnie zawsze jest. Pierwszego dnia czułam się taka hmm... nieobecna. Ale przy kolejnych opakowaniach tego nie było. Trzymam kciuki. Oby clo okazało się szczęśliwe. Ja od stycznia tez znów zacznę brać.

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Dziewczyny a teraz dla większości z was pewnie durne pytanie ale.. jestem z tych osób, które maja problem z połykaniem tabletek.. kupiłam olej z wiesiołka ale wielkość kapsułek mnie przeraziła [emoji33] i dlatego moje pytanie.. czy myślicie, ze mogę wylać zawartość kapsułki na łyżeczkę i tak to łyknąć? Bo innej opcji dla mnie nie widzę.. [emoji849]
Hmm.. a może spróbuj poszukać prostu pić olej z wiesiołka.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry