reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Widzisz, juz masz plan :) baby sa niezniszczalne!
A te jajeczka do oddania...brak mi slow...wielki dar. Wzruszylam sie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Powiem Ci szczerze, ze jak nam powiedzieli o tej opcji - ze jak oddasz 6swoich jajeczek to masz kolejne ivf za darmo- to pierwsza myśl była ale jak to?? Ale teraz już jak o tym z mężem racjonalnie myślimy i znamy ten ból stwierdziliśmy ze możemy się "podzielić" aby każda para była w stanie doczekać się swojego ukochanego dzidziusia. Pomagając innym pomagamy sobie ...

reklama
Dziewczyny a teraz dla większości z was pewnie durne pytanie ale.. jestem z tych osób, które maja problem z połykaniem tabletek.. kupiłam olej z wiesiołka ale wielkość kapsułek mnie przeraziła [emoji33] i dlatego moje pytanie.. czy myślicie, ze mogę wylać zawartość kapsułki na łyżeczkę i tak to łyknąć? Bo innej opcji dla mnie nie widzę.. [emoji849]

Dziewczyny a teraz dla większości z was pewnie durne pytanie ale.. jestem z tych osób, które maja problem z połykaniem tabletek.. kupiłam olej z wiesiołka ale wielkość kapsułek mnie przeraziła [emoji33] i dlatego moje pytanie.. czy myślicie, ze mogę wylać zawartość kapsułki na łyżeczkę i tak to łyknąć? Bo innej opcji dla mnie nie widzę.. [emoji849]

Ja mam to samo. Dlatego mój Folian i ADEK2 + MK7 są malutkie i sliskie i daje radę. Ale tak to masakra. Jak przyjdzie wziąć apap przecinam na 3 kawałki. Myślę, ze akurat w tym przypadku ok, ewentualnie troszeczkę wody, wlać kapsulke i wypić. Kapsułka na za zadanie chronić przed np. gorzkim, wstretnym smakiem i powoduje, ze powoli się rozpuszcza uwalniając zawartość.

W sumie to sama nie wiem czego sie obawiam, tak sobie mysle :p chyba najbardziej tego, czy nie zaszkodzi to przyszlej ciazy i malenstwu :p moze faktycznie lepiej brac ten preparat z solgaru.. Zwlaszcza ze po zwyklym kwasie foliowym poronilam, chociaz wiem ze nie jest powiedziane ze od tego, ale wiadomo w takiej sytuacji czlowiek szuka sam nie wie czego a pozniej chodzi sie rozbitym...
Ja tez podobnie do tego podchodzę.. Sadzicie ze wystarczy brac femibion natal juz przed ciaza czy lepiej ten metafolin z solgaru? Jak myslicie?

Powiem Ci szczerze, ze jak nam powiedzieli o tej opcji - ze jak oddasz 6swoich jajeczek to masz kolejne ivf za darmo- to pierwsza myśl była ale jak to?? Ale teraz już jak o tym z mężem racjonalnie myślimy i znamy ten ból stwierdziliśmy ze możemy się "podzielić" aby każda para była w stanie doczekać się swojego ukochanego dzidziusia. Pomagając innym pomagamy sobie ...

Pewnie i super;) dacie rade.. Jestes silna! Choc wiem ze to nic przyjemnego:/ moja kokezanka zaszla w ciaze dzieki in vitro i teraz maja slicznego syneczka;) wy tez dacie rade:)

W końcu kupiłam:
WP_20161125_001.jpg

Niepotrzebnie czytałam ulotkę :/ Masę skutków ubocznych, aż się włosy jeżą :]
Któraś się źle po Clo czuła ?
Teraz @ wyczekuję ze strachem i obawą :) ale i nadzieją też ...:)

Załączniki

• WP_20161125_001.jpg
    WP_20161125_001.jpg
    96 KB · Wyświetleń: 306
reklama
W końcu kupiłam:
Zobacz załącznik 784972
Niepotrzebnie czytałam ulotkę :/ Masę skutków ubocznych, aż się włosy jeżą :]
Któraś się źle po Clo czuła ?
Teraz @ wyczekuję ze strachem i obawą :) ale i nadzieją też ...:)
Jestem po pierwszym cyklu z Clo 5-9 dc. Nie odczuwałam żadnych skutków ubocznych i niestety nie czuję żeby się udało...Chyba nic nie zdziałał, ale będę próbować 6 cykli...

Do góry