reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam nową staraczke :-) Podziwiam, że decydujecie się na 6 dziecko :-) najważniejsze, że tego chcecie i robicie to świadomie :-)

Dziewczyny, chłopcy to mają pomysły...dzisiaj myjemy zęby i młody zaczyna się histerycznie śmiać. Patrzę na niego pytajacym wzrokiem, a on do mnie: wiesz co wczoraj zrobiliśmy z Olafem? Ja mówię, że nie wiem i nie wiem, czy chcę wiedzieć. Na to on mnie pyta jak nazywają się te takie małe wąskie, co wyglądają jak węże. Pytam, czy chodzi mu o dzdzownice. On mówi "taaak, dzdzownice! Wiesz co zrobiliśmy? Nazbieralismy dzdzownic jak byliśmy na boisku i wlozylismy Szymonowi do kieszeni w kurtce jak nie widział" i w śmiech...

Takie tam, z życia 6-latka w przedszkolu... [emoji1]

qdkkx1hpzei65q7s.png
ja pierdziele, fajnie jest powspominac dziecinstwo w takich momentach :D robilo sie podobne rzeczy

ja pierdziele, fajnie jest powspominac dziecinstwo w takich momentach :D robilo sie podobne rzeczy
To były czasy [emoji4] Dlatego nie komentuje takich zabaw, póki nikomu nie dzieje się krzywda [emoji4] Niech sobie robią żarty [emoji4] taką mają świetną grupę w przedszkolu, że jak pomyślę, że za pół roku koniec i czas na szkołę, to aż sama przeboleć nie mogę, jakbym sama kończyła ten etap [emoji14]

qdkkx1hpzei65q7s.png

A mój dzien nie za fajnie sie zaczął. ...mój. 11 letni syn dzwonil z wycieczki i zle sie czuje wymiotowal kurde zasrany refluks zoladkowy:(

Moze w ciazy już jesteś [emoji16] a jeśli by sie nie udało w tym cyklu, zrób badanie z krwi LH i FSH między chyba 2-4 dc

Jak dziś dalej test będzie ciemny to serio chyba zrobię test ciążowy 10dpo licząc od tego 12dc :)

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

To były czasy [emoji4] Dlatego nie komentuje takich zabaw, póki nikomu nie dzieje się krzywda [emoji4] Niech sobie robią żarty [emoji4] taką mają świetną grupę w przedszkolu, że jak pomyślę, że za pół roku koniec i czas na szkołę, to aż sama przeboleć nie mogę, jakbym sama kończyła ten etap [emoji14]

qdkkx1hpzei65q7s.png
powiem Ci, ze mi sie fanie wspomina tamte czasy, to byl magiczny czas :) a teraz doroslosc hehe, sama jestem ciekawa w co moj synek bedzie sie bawic, bo teraz tylko tablety i laptopy a ja bym chciala by jednak te zabawy byly z rowiesnikami i wiecej na dworze :)

powiem Ci, ze mi sie fanie wspomina tamte czasy, to byl magiczny czas :) a teraz doroslosc hehe, sama jestem ciekawa w co moj synek bedzie sie bawic, bo teraz tylko tablety i laptopy a ja bym chciala by jednak te zabawy byly z rowiesnikami i wiecej na dworze :)
Mój nie ma tabletu, laptopa, ani telefonu, ale znam dzieci, które będąc młodsze od niego mają już swoje. Nie uważam, aby to było niezbędne. Raz na jakiś czas pozwolimy mu zagrać na tablecie, teraz dwa dni z rzędu grał trochę w taką grę edukacyjną na moim komputerze, a tak poza tym, to nie ma potrzeby. On woli się bawić, albo w czymś pomagać, gotować, naprawiać :-) chociaż zastanawiam sie nad kupnem laptopa dla niego jak pójdzie do szkoły we wrześniu, ale to póki co tylko pomysł :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Mój nie ma tabletu, laptopa, ani telefonu, ale znam dzieci, które będąc młodsze od niego mają już swoje. Nie uważam, aby to było niezbędne. Raz na jakiś czas pozwolimy mu zagrać na tablecie, teraz dwa dni z rzędu grał trochę w taką grę edukacyjną na moim komputerze, a tak poza tym, to nie ma potrzeby. On woli się bawić, albo w czymś pomagać, gotować, naprawiać :-) chociaż zastanawiam sie nad kupnem laptopa dla niego jak pójdzie do szkoły we wrześniu, ale to póki co tylko pomysł :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
mnie trzesie jak widze dziecko no tak z trzy latka i idzie sobi ulica i nagina na tablecie w gre, idzie, o nogi sie przewraca, ale gra!! ja sie pytam po co mu ten tablet? do nas jak dzieci przyjezdzaja to wolaja laptopa a my odmawiamy i jakie oburzenie dzieci i rodzicow, ze jak to, dziecku zaluje?! moj laptop, moje prywatne zdjecia...a po drugie dziecko sie nudzi? bajek nie ma? zabawek nie zabralo? zawsze sie jakies zajecie znajdzie, ale od laptopa czy tel rece daleko!

Do góry