Nie-dziękujePowodzenia!
reklama
Hej dziewczyny [emoji6] zobaczcie co mi rano wysłał mąż :
Link do: Chcesz zajść w ciąże? – wystrzegaj się kwasu foliowego
Paraplu
Fanka BB :)
A ja znów do Was z testami owu :/....dziś tez dosyć ciemny.
Robiła któraś testy po owu? Kiedy Wam zbladly?
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi kreska ciemniala jakies 4 dni.
5 dnia dnia byl pozytyw.
6 dnia juz druga kreska byla bardzo jasna
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Paraplu
19 lat, 12lat dwojeczka 4latkow i 19 mscy,
W sumie staramy sie o 6 dziecko mamy piątkę Zmęczona już jestem
Hej
Lo matulu ale czad. Ja nie wiem czy kiedykolwiek zdecyduje sie na drugie a Ty masz 5 [emoji38][emoji38][emoji38] podziwiam
No wszyscy robią wielkie oczyHej
Lo matulu ale czad. Ja nie wiem czy kiedykolwiek zdecyduje sie na drugie a Ty masz 5 [emoji38][emoji38][emoji38] podziwiam
Ja tak dopiero po trzecim synku rozochociłam się, wczesniej przez 10 lat nie mogłam zajść w ciąże a teraz chciałabym choć jeszcze jedno
Emzilka
Hej dziewczynyzobaczcie co mi rano wysłał mąż :
Tez czytalam podobny artykul... I mam mentlik w glowie :-( skad moge wiedziec czy powinnam zazywac zwykly kwas foliowy czy ten folian??? .....
Paraplu
Emzilka, ja tez zrobiłam wielkie oczy bo nawet jak studiowałam pedagogikę to jedna pani nam tłukła ze mamy brać kwas foliowy 3m przed planowana ciąża
Bo te info sa dosc nowe i malo kto o tym jeszcze slyszal
Femibion Natal 1 ma i kw. foliowy i metafoline.
Solgar ma chyba sama metafoline.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lanvin
Witam nową staraczke :-) Podziwiam, że decydujecie się na 6 dziecko :-) najważniejsze, że tego chcecie i robicie to świadomie :-)
Dziewczyny, chłopcy to mają pomysły...dzisiaj myjemy zęby i młody zaczyna się histerycznie śmiać. Patrzę na niego pytajacym wzrokiem, a on do mnie: wiesz co wczoraj zrobiliśmy z Olafem? Ja mówię, że nie wiem i nie wiem, czy chcę wiedzieć. Na to on mnie pyta jak nazywają się te takie małe wąskie, co wyglądają jak węże. Pytam, czy chodzi mu o dzdzownice. On mówi "taaak, dzdzownice! Wiesz co zrobiliśmy? Nazbieralismy dzdzownic jak byliśmy na boisku i wlozylismy Szymonowi do kieszeni w kurtce jak nie widział" i w śmiech...
Takie tam, z życia 6-latka w przedszkolu... [emoji1]
Dziewczyny, chłopcy to mają pomysły...dzisiaj myjemy zęby i młody zaczyna się histerycznie śmiać. Patrzę na niego pytajacym wzrokiem, a on do mnie: wiesz co wczoraj zrobiliśmy z Olafem? Ja mówię, że nie wiem i nie wiem, czy chcę wiedzieć. Na to on mnie pyta jak nazywają się te takie małe wąskie, co wyglądają jak węże. Pytam, czy chodzi mu o dzdzownice. On mówi "taaak, dzdzownice! Wiesz co zrobiliśmy? Nazbieralismy dzdzownic jak byliśmy na boisku i wlozylismy Szymonowi do kieszeni w kurtce jak nie widział" i w śmiech...
Takie tam, z życia 6-latka w przedszkolu... [emoji1]
reklama
Morela_87
Dziękuję :* 20.07.17Ekstra gratulacje kochana na kiedy termin?
Dziękuję kochane :*Gratulacje
No mi się nadal utrzymują ciemne może coś na rzeczy ? w każdym razie mocno kibicuje.Ja zaczęłam robić w 12dc (cykle mam 29 dniowe) i była niepodzianka, ponieważ był już ciemny. Następnego dnia już blady, wiec pomyślałam, że owu miałam już w 24-36h po tym 12dc. W 13-14dc blade, wiec przestałam robić. W 16dc miałam dużo śluzu płodnego i zrobiłam zobaczyć i ciemny. I tak od 16-20dc ciemne mi wychodzą. Dwa ostatnie zrobiłam juz z nowej paczki (co prawda te same z rossmanna, tej samej firmy co pink test), bo pomyślałam, że może jakaś trefna paczka. Dwa poprzednie cykle robiłam i wychodziło mi super. Zgadzało się z bólem w jakjnikach. W tym cyklu jajnik mnie bolał w 18dc rano, wiec tez wygląda, ze test z 16dc z wieczora pokazał dobrze, tylko dlaczego to się utrzymuje ... zrobię jeszcze dziś i zobaczę.
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom