19 lat, 12lat dwojeczka 4latkow i 19 mscy,Witamy witamy ile lat maja Twoje dzieciaczki?
W sumie staramy sie o 6 dziecko mamy piątkę Zmęczona już jestem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
19 lat, 12lat dwojeczka 4latkow i 19 mscy,Witamy witamy ile lat maja Twoje dzieciaczki?
Jeeej to fajna gromadka i swiadomie staracie sie o kolejne... no no19 lat, 12lat dwojeczka 4latkow i 19 mscy,
W sumie staramy sie o 6 dziecko mamy piątkę Zmęczona już jestem
GratulujemyHej dziewczyny. Ja już po wizycie. Mamy zarodka i bijące serduszko Pozdrawiam was wszystkie i mocno trzymam kciuki za to żeby na święta i u was był prezencik w postaci dzidzi :* :* :*
GratulacjeHej dziewczyny. Ja już po wizycie. Mamy zarodka i bijące serduszko Pozdrawiam was wszystkie i mocno trzymam kciuki za to żeby na święta i u was był prezencik w postaci dzidzi :* :* :*
Powodzenia!Witajcie, mam nadzieje , że przyjmiecie mnie do grupy. To mój pierwszy cykl kiedy staramy sie o dziecko. Ostatnia @ 8.11 i czekam na mikołajkowy prezent
A ja znów do Was z testami owu :/....dziś tez dosyć ciemny.
Robiła któraś testy po owu? Kiedy Wam zbladly?
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zaczęłam robić w 12dc (cykle mam 29 dniowe) i była niepodzianka, ponieważ był już ciemny. Następnego dnia już blady, wiec pomyślałam, że owu miałam już w 24-36h po tym 12dc. W 13-14dc blade, wiec przestałam robić. W 16dc miałam dużo śluzu płodnego i zrobiłam zobaczyć i ciemny. I tak od 16-20dc ciemne mi wychodzą. Dwa ostatnie zrobiłam juz z nowej paczki (co prawda te same z rossmanna, tej samej firmy co pink test), bo pomyślałam, że może jakaś trefna paczka. Dwa poprzednie cykle robiłam i wychodziło mi super. Zgadzało się z bólem w jakjnikach. W tym cyklu jajnik mnie bolał w 18dc rano, wiec tez wygląda, ze test z 16dc z wieczora pokazał dobrze, tylko dlaczego to się utrzymuje ... zrobię jeszcze dziś i zobaczę.Mi zawsze tylko jeden wychodził pozytywny. Kolejny bądź poprzedni był odrobine jaśniejszy, a reszta to już w ogóle blade kreski tylko.
Teraz robie w ogóle codziennie i ciagle sa takie same. A do skoku LH jeszcze 3 dni.
Ja zaczęłam robić w 12dc (cykle mam 29 dniowe) i była niepodzianka, ponieważ był już ciemny. Następnego dnia już błąd, wiec pomyślałam, że ów miałam już w 24-36h po tym 12dc. W 13-14dc blade, wiec przestałam robić. W 12dc miałam dużo śluzu płodnego i zrobiłam zobaczyć i ciemny. I tak od 16-20dc ciemne mi wychodzą. Dwa ostatnie zrobiłam juz z nowej paczki (co prawda tej same z rossmanna, tej samej firmy co pink test), bo po myślałam, że może jakaś trefna paczka. Dwa poprzednie cykle robiłam i wychodziło mi super. Zgadzało się z bólem w jakjnikach. W tym cyklu jajnik mnie bolał w 18dc rano, wiec tez wygląda, ze test z 16dc z wieczora pokazał dobrze, tylko dlaczego to się utrzymuje ... zrobię jeszcze dziś i zobaczę.
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Raz na miesiąc-dwa zabierze go na parę godzin.Ahaa a ojciec dziecka jest obecny?
Super zarzywaj,ja tak spróbuję 3mc a jeżeli nie pomoże to owitrelle zastrzyk na pęknięcie,tak zaszłam w lipcuDocia po Twoich radach napisałam dziś maila do lekarza i id następnego cyklu duphaston 16-26 dc, clo bez zmian 5-9 dc. Ponoć clo przyśpiesza owulację i ona jest około 11-14 dc.
Zobaczymy, bo myślę że w tym cyklu jak zwykle(_l_)...