reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mój syn się na mnie właśnie obraził, bo musi iść już spać, więc powiedział, że on sam kładzie się spać, ja z nim nie mam iść, bo on jest na mnie zły i ze mną nie gada :-D
Zaczyna się, śmiać mi się chce :-D

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ale jaja, moja sześciolatka właśnie powiedziała, ze jak to jest ze jak ona idzie spac to my nie idziemy spac, a jak wstaje to my juz nie śpimy?
I czy my w ogóle śpimy?
Ona nie chce iść spac bo spanie jest nudne!
I ze owszem pójdzie do łóżka ale nie zamknie oczu! Bedzie tylko leżeć i sie nudzic!
Witam w klubie haha

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale jaja, moja sześciolatka właśnie powiedziała, ze jak to jest ze jak ona idzie spac to my nie idziemy spac, a jak wstaje to my juz nie śpimy?
I czy my w ogóle śpimy?
Ona nie chce iść spac bo spanie jest nudne!
I ze owszem pójdzie do łóżka ale nie zamknie oczu! Bedzie tylko leżeć i sie nudzic!
Witam w klubie haha

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Haha, też niezła :-D Dzieci mają w tym wieku przemyślenia...:-)
Mój ostatnio się buntował jeszcze o to, że on idzie spać, a my nie i mówi do mnie takim rozżalonym głosem "to nie fair, że ja idę spać i nie mogę już nic oglądać, a Wy nie idziecie i będziecie oglądać do nocy. O nie, nie będzie tak, też nie będziecie nic oglądać" [emoji2]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Hej dziewczyny. Ja już po wizycie. Mamy zarodka i bijące serduszko :) Pozdrawiam was wszystkie i mocno trzymam kciuki za to żeby na święta i u was był prezencik w postaci dzidzi :* :* :*

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png
Super wieści :) oby same takie do lipca. Zazdroszczę piękny czas przed Tobą :)

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

reklama
No właśnie ja zawsze miałam sucho. Ale nie dopuszczam myśli, ze mogę być w ciąży ze strachu żeby się nie nakrecac. Chociaż mój organizm szaleje. Wczoraj miałam luz w pracy a wróciłam jakbym w polu cały dzień robiła... padlam i zasnelam. Pobolewa podbrzusze.we wtorek i dzisiaj. Do tego mam jakąś falę gorącą. Zmierzyła temp teraz pod pachą a tu 37,2. Nie czuję się chora... dostanę obłędu

Ja też miałam dużo białego śluzu w obu ciążach. I jeszcze te 37,2 stopnia - jest nadzieja:)

Do góry