reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mnie właśnie w UK ostatnio o dowód Pani.prosiła :D i mimo, że ogarniam angielski to.nie wiedziałam o co jej chodzi, bo po 1 się nie spodziewałam, a po 2 mówiła "idi", a ja sobie myślę jakie kurde iti, o co jej.chodzi.:p
Jak ITI, to też bym nie widziała :-D

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Mój syn się na mnie właśnie obraził, bo musi iść już spać, więc powiedział, że on sam kładzie się spać, ja z nim nie mam iść, bo on jest na mnie zły i ze mną nie gada :-D
Zaczyna się, śmiać mi się chce :-D

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Mój syn się na mnie właśnie obraził, bo musi iść już spać, więc powiedział, że on sam kładzie się spać, ja z nim nie mam iść, bo on jest na mnie zły i ze mną nie gada :-D
Zaczyna się, śmiać mi się chce :-D

qdkkx1hpzei65q7s.png
Już spać? zazdroszczę moja jeszcze nawet się nie kąpała ;) za 20 minut jej ulubiona bajka się zaczyna i dopiero po niej spać idzie.

Do góry