reklama
Wiesz jeszcze nie dobilas do 30dc czy tam jeszcze wiecej zeby juz spisac ten cykl na straty.. glowa do goryJa już dzisiaj płakałam. Nie dość że biel vizira to w pracy zapier....
Dokładnie. Mi też się w zeszłym tygodniu śniło że miałam drugiego synka i mówiłam o tym tacie (mój tata nie żyje)...
Myślisz że jest jeszcze nadzieja?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeju nie przypuszczalam ze tu tyle rowiesniczek znajde na dodatek co maja dziecko tak jak ja.. 6letnieTo bardzo podobnie jak ja ja tez rocznik 90 i mam prawie 7 latkę w domu w styczniu skończy i też staramy sie o 2 szkraba.
Ostatnia edycja:
Emsi*
Fanka BB :)
Dzięki Spark ... w następnym cyklu zrobię badanie, jak zdążę do świat się ze wszystkim ogarnąć, to zobaczę. Na razie włączyłam na luz bo oszalec można :/Usg jajjnikow, hormmony i czasem androgeny. U mnie widac bylo na jajnikach pecherzyki no i stosunek fsh do lh powinien byc jeden do jeden, czyli np jakk LH 4 to FSH podobnie, u mnie bodajze LH 5 a FSH 15...
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Lanvin
Ja też :-) mi wiele osób mówi, że teraz wyglądam na 20 lat, a co dopiero jak miałam te 20. Mieli mnie za dziecko :|Jeju nie przypuszczalam ze tu tyle rowiesniczek znajde na dodatek co maja dziecko tak jak ja.. 6letnie
To super trzymam kciuki nam sie udalo za 1szym razem ale wyszlo jak wyszlo..Tak, w październiku, mam synka :-) a jestem z sierpnia :-) teraz będzie druga dzidzia jak się uda :-)
A mi jakos nic nie mowia.. Zreszta ja obracam sie w towarzystwie starszych ludzi wzgledem siebie ok. 40lat.. Bo moj maz w lutym skonczy 35lat. Nie ovrazajac tutaj nikogo kto ma 40lat.. Nie uwazam ze sa starzy czy cos tylko chce pokazac ze ten mój wiek przy nich sie tuszujeJa też :-) mi wiele osób mówi, że teraz wyglądam na 20 lat, a co dopiero jak miałam te 20. Mieli mnie za dziecko :|
ja mam 32 a podobno wygladam na 22 najgorsze jest to, ze jeszcze jakis czas temu wolali dowod ode mnie w monopolowymJa też :-) mi wiele osób mówi, że teraz wyglądam na 20 lat, a co dopiero jak miałam te 20. Mieli mnie za dziecko :|
Jeśli chodzi o dowodowy ostatnio nie sprzedano mi piwa dla męża bo nie miałam ze sobą dowodu a oni stwierdzili ze nie mam 18 lat [emoji23][emoji23] a ja prawie dekade więcej [emoji51]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Bulbasek
Jeśli chodzi o dowodowy ostatnio nie sprzedano mi piwa dla męża bo nie miałam ze sobą dowodu a oni stwierdzili ze nie mam 18 lat [emoji23][emoji23] a ja prawie dekade więcej [emoji51]
Dziewczyny, trzeba się z tego tylko cieszyć lepiej wyglądać młodziej niż na swój wiek