reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Już spać? zazdroszczę moja jeszcze nawet się nie kąpała ;) za 20 minut jej ulubiona bajka się zaczyna i dopiero po niej spać idzie.
Tak, on koło 18 30-19 je kolacje, idzie pod prysznic i wtedy może obejrzeć bajkę, albo się pobawić i w tygodniu o 20 idzie spać. Rano i tak mam problem, żeby go z łóżka zwlec, a ma wstać 6 40-6 50.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Ania mi gin powiedział że najlepiej od 17do 27 żeby ominąć owulacje
Docia po Twoich radach napisałam dziś maila do lekarza i id następnego cyklu duphaston 16-26 dc, clo bez zmian 5-9 dc. Ponoć clo przyśpiesza owulację i ona jest około 11-14 dc.
Zobaczymy, bo myślę że w tym cyklu jak zwykle(_l_)...

reklama
Do góry