reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A najgorsze, w tym wszystkim jest to , że te co nie chcą to mają :( i jak widzę niektóre matki to mi się nóż w kieszeni otwiera. Albo, jak widzę , że niepracujaca matka prowadzi dziecko o 7 rano do przedszkola i przed zamknięciem dopiero odbiera bo ona musi mieć czas dla siebie. Trzymajcie się dzielnie dziewczynki.
Napiszecie mi gdzie jest ta tabelka zeby sprawdzić , która testuje?? Mój M już się pyta czy coś czuje [emoji14]

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom

Kotek, tak mi przykro :( ale grunt ze sie trzymasz i bedziesz dzialac dalej, silna babka z ciebie! :)
Paraplu, ja nie wiem jak ty to zrobilas ale cofaj te czary! Ja tu sie wykrwawiam! :D

Czytam was dziewczynki, ale @ tak mi daje w kość ze przekrecam sie z boku na bok, jedyną opcją na którą mnie stać to lajki na aplikacji :p
Siwa, trzymam kciuki za 2 krechy! Spark, nie kracz bo pojde i tyłek skopie! :D
Bulbasek, aty kiedy masz zamiar testowac?

Trzymam za was wszystkie kciuki! Ale cos nam ten listopad chyba nie wyjdzie... Obyśmy wszystkie miały prezenty na mikołaja i pod choinke, tego nam życze!
Buziaki, spadam leżec :D :*

Kotek, tak mi przykro :( ale grunt ze sie trzymasz i bedziesz dzialac dalej, silna babka z ciebie! :)
Paraplu, ja nie wiem jak ty to zrobilas ale cofaj te czary! Ja tu sie wykrwawiam! :D

Czytam was dziewczynki, ale @ tak mi daje w kość ze przekrecam sie z boku na bok, jedyną opcją na którą mnie stać to lajki na aplikacji :p

Trzymam za was wszystkie kciuki! Ale cos nam ten listopad chyba nie wyjdzie... Obyśmy wszystkie miały prezenty na mikołaja i pod choinke, tego nam życze!
U mnie tez proszę cofnąć natężenie czarów!!! ;-)
Lacze sie z Toba w bólu... Nie wiem ile opakowań podpasek wykorzystam w tym okresie.. Chyba trzeba hurtowo zakupić po pracy :p

Windy ja nie kracze, ja piszę jak jest...niestety :p także nie bij...:p

reklama
Boże dziewczyny straszyciie mnie :p Paraplu ja za 2 dni @, ale na mnie nie rzucaj czaru proszę, ja chce mieć spokojną małpkę :D

Do góry