reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam porannie. Zostało 2 dni do testowania. Wczoraj pisałam że wytrzymam do piątku. Ale dzisiaj rano naszla mnie myśl "a może by tak siknąć wcześniej?"
I wiecie co? Pierwszy raz ogarnął mnie taki strach że odłożyłam test na półkę. Kurcze boję się znów tego rozczarowania.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Głowa do góry! A kiedy masz termin@@@???

reklama
Nie, nie ciążę wykluczam :) Bo tylko raz doszło do zbliżenia a ''złoty strzał'' mało prawdopodobny :D
Prędzej pewnie @ przyjdzie mi drugi raz w tym miesiącu ...takie życie z @ 2 x w 1 miechu to dramat :/
A jaka może być przyczyna skracających się cykli ? Przekwitanie ? obniżone rezerwy jajnikowe ? Cholera wie :/
A jakiś stres? A może Twój organizm chce dać Ci szansę na więcej możliwości do starań :p dwa @ w miesiącu = 2 owu :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

Nie, nie ciążę wykluczam :) Bo tylko raz doszło do zbliżenia a ''złoty strzał'' mało prawdopodobny :D
Prędzej pewnie @ przyjdzie mi drugi raz w tym miesiącu ...takie życie z @ 2 x w 1 miechu to dramat :/
A jaka może być przyczyna skracających się cykli ? Przekwitanie ? obniżone rezerwy jajnikowe ? Cholera wie :/
Ja tak miewałam przy PCOS. Takie życie :D:D

Nesi dobrze mówisz powiem ci tak od 10lat miałam skąpe miesiączki i nie mogłam zajść w ciąże,każdy mi mówił że jest ok,a tu dupa wkoncu poszłam do gin i tak nie miało być cykl ma mieć 28 14dni fazy luteinalnej,też miałam krótkie cykle,do 21nawet,po lekach i duphaston cykl 28 i miesiączki z krwią nie plamienie,

Nesi dobrze mówisz powiem ci tak od 10lat miałam skąpe miesiączki i nie mogłam zajść w ciąże,każdy mi mówił że jest ok,a tu dupa wkoncu poszłam do gin i tak nie miało być cykl ma mieć 28 14dni fazy luteinalnej,też miałam krótkie cykle,do 21nawet,po lekach i duphaston cykl 28 i miesiączki z krwią nie plamienie,
Docia a duphaston od 14 dc czy 16? Ja mam ciągle brać od 14...

reklama
Do góry