reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Yhym...to nie dziwię się, że nie możesz.się doczekać @... :/ oby przyszła jak najszybciej!
Czekam do niedzieli na równe 6 tygodni, dziewczyny podobno też czekały aż tyle i jak nic się nie wydarzy to pojde na bete na wszelki wypadek. A potem lekarz mi już chyba tylko zostanie. Tylko do tej mojej się dostać to 1.5miesiaca czekania....

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Kotek przykro mi że ciebie to spotkało.

Ależ macie piękne piesły dziewczęta aż zazdroszczę ja jestem mega psiara. Ale mąż uczulony i niestety nie mogę mieć nawet muchy ;)

Co u was kiedy któraś testuje ?starałam się nadrobić ale już mi się pomieszało która i co kiedy ma [emoji23]
Queen foch ! Foch z przytupem kara musi być ;)

Bertha Spark (Docia widziałam @przyszla szkoda :() Bulbasek co u was.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Spark to jest 5.5 tygodnia po poronieniu. Testowałam w tamtym tygodniu. Jak Wy to pięknie ujmujecie "biel vizira"

A bylas na wizycie u gina? Ja poronilam 23.X bylam u gina dwa tyg temu i dal mi duphaston bo okazało sie ze hormony fiksuja i pecherzyk owulacyjny nie pekl rosnac w torbiel.... :/ tez nie mialam miesiączki, dopiero wczoraj przybyla

A bylas na wizycie u gina? Ja poronilam 23.X bylam u gina dwa tyg temu i dal mi duphaston bo okazało sie ze hormony fiksuja i pecherzyk owulacyjny nie pekl rosnac w torbiel.... :/ tez nie mialam miesiączki, dopiero wczoraj przybyla
Byłam u lekarza 2 tyg po poronieniu to jeszcze nic nie wskazywało na owulacje i kazała spokojnie czekać na okres. Dobre sobie spokojnie. Może coś tam się dzieje faktycznie, cholera wie. Już się uspokoiłam, a teraz znów sobie zacznę wkręcać jakieś cuda wianki.

Kotek przykro mi że ciebie to spotkało.

Ależ macie piękne piesły dziewczęta aż zazdroszczę ja jestem mega psiara. Ale mąż uczulony i niestety nie mogę mieć nawet muchy ;)

Co u was kiedy któraś testuje ?starałam się nadrobić ale już mi się pomieszało która i co kiedy ma [emoji23]
Queen foch ! Foch z przytupem kara musi być ;)

Bertha Spark (Docia widziałam @przyszla szkoda :() Bulbasek co u was.

Hahaha z tymi muchami to.musisz mieć ciężko :p
Ja kochana spokojnie czekam naa @, w piątek ma być, i tak też się czuję ;)
A Tobie jak tam ? ;)

Byłam u lekarza 2 tyg po poronieniu to jeszcze nic nie wskazywało na owulacje i kazała spokojnie czekać na okres. Dobre sobie spokojnie. Może coś tam się dzieje faktycznie, cholera wie. Już się uspokoiłam, a teraz znów sobie zacznę wkręcać jakieś cuda wianki.

To może idź do innegoo jak do Twojej gin się tyle czeka...

reklama
Spark ciężki okres w pracy. Niestety grudzień w mojej branży to tragedia. A tak to normalnie. Leki już odstawiłam oprócz metforminy i widzę różnice. Pojawił się na pewno śluz czego nie miałam wcześniej a tak to już nawet jajników nie czuje. Także ja jestem wyautowana z gry ;)
Kiedy masz dostać @?

Do góry