reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Kotek...tak mi przykro :(

Ehh organizm mi sie psuje :( normalnie 2 i 3dc to bylo istne morze czerwone, dzisiaj mam 3dc i od rana na wkladce sucho ☹️[emoji24][emoji33][emoji32][emoji27] 2 dniowy okres?! [emoji31][emoji37][emoji36][emoji30]
WTF?! Nigdy tak nie mialam.
Ale mnie to zmartwilo dzisiaj ☹️☹️☹️☹️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kotek...tak mi przykro :(

Ehh organizm mi sie psuje :( normalnie 2 i 3dc to bylo istne morze czerwone, dzisiaj mam 3dc i od rana na wkladce sucho ☹️[emoji24][emoji33][emoji32][emoji27] 2 dniowy okres?! [emoji31][emoji37][emoji36][emoji30]
WTF?! Nigdy tak nie mialam.
Ale mnie to zmartwilo dzisiaj ☹️☹️☹️☹️

Paraplu ja też tak miałam...zawsze 2-3 dzień mnie zalewało, potemm jeszcze 2 słabsze dni...w sumie 5 dni okresu. Od kilku miesięcy okres 2-3 dni imegaaaaa skapy :/ prawie nic krwi... ale u mnie wiadoomo ze to.przez.cieniutkie endometrium...

Paraplu ja też tak miałam...zawsze 2-3 dzień mnie zalewało, potemm jeszcze 2 słabsze dni...w sumie 5 dni okresu. Od kilku miesięcy okres 2-3 dni imegaaaaa skapy :/ prawie nic krwi... ale u mnie wiadoomo ze to.przez.cieniutkie endometrium...

Hmm ale to by sie tak nagle zrobilo? Po zabiegu miesiaczki mialam normalne, 5 dni trwaly.
A tutaj taki cyrk [emoji31][emoji31][emoji31][emoji31]

Ale zla jestem, ze nie zaczelismy od poprzedniego cyklu. Teraz boje sie, ze cos sie pochrzanilo i nic ze staran nie bedzie [emoji31][emoji31][emoji31][emoji31][emoji31][emoji31]
Ehhh...ale nas w konia robia te ciala [emoji35]

Hmm ale to by sie tak nagle zrobilo? Po zabiegu miesiaczki mialam normalne, 5 dni trwaly.
A tutaj taki cyrk [emoji31][emoji31][emoji31][emoji31]

Ale zla jestem, ze nie zaczelismy od poprzedniego cyklu. Teraz boje sie, ze cos sie pochrzanilo i nic ze staran nie bedzie [emoji31][emoji31][emoji31][emoji31][emoji31][emoji31]
Ehhh...ale nas w konia robia te ciala [emoji35]

Mi się tak zrobiło z miesiąca na miesiąc...Ale to wina tabletek u mnie
Może cykl musi wrócić do normy po stracie...:/

Mi się tak zrobiło z miesiąca na miesiąc...Ale to wina tabletek u mnie
Może cykl musi wrócić do normy po stracie...:/

Ehhh nie wiem :( to moj czwarty okres od zabiegu. Pierwsze 3 byly calkowicie normalne. A ten ze jakies cyrki wyprawia [emoji35] no nic, trzeba zakadac rekawy, mam testy owu i bedziemy dzialac. 21 grudnia bedzie chwila prawdy :)

reklama
Do góry