sylwkaq90
Fanka BB :)
Ja jak na razie nic nie czuje ciekawego dzisiaj jest 6 dni po owu, 8 dni do okresu, wiec zobaczymy. A u Ciebie? Jakies odczucia?Kochana a jak u Ciebie? jak się czujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jak na razie nic nie czuje ciekawego dzisiaj jest 6 dni po owu, 8 dni do okresu, wiec zobaczymy. A u Ciebie? Jakies odczucia?Kochana a jak u Ciebie? jak się czujesz?
I jaki wynik [emoji1]?Witam porannie. Zostało 2 dni do testowania. Wczoraj pisałam że wytrzymam do piątku. Ale dzisiaj rano naszla mnie myśl "a może by tak siknąć wcześniej?"
I wiecie co? Pierwszy raz ogarnął mnie taki strach że odłożyłam test na półkę. Kurcze boję się znów tego rozczarowania.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
To prawda, bardzo przepiękny i dostojny piesO ... jaki śliczny. Moje niespełnione marzenie... cudny.
Ja rozpulchnioną szyjke miałam w ciąży :-) na usg jeszcze nie było nic widać, ale gin mówiła, że jest duże prawdopodobieństwo ciąży...i miała rację :-)Dziewczynki, szyjka macicy otwarta jakieś 5 dni przed okresem co może oznaczać ? Biały gęsty śluz, szyjka miękkawa i nisko ? Mam nadzieję, że @ mi 5 dni wcześniej nie przyjdzie bo to dopiero 21 dc :/
Nie, nie ciążę wykluczam Bo tylko raz doszło do zbliżenia a ''złoty strzał'' mało prawdopodobnyJa rozpulchnioną szyjke miałam w ciąży :-) na usg jeszcze nie było nic widać, ale gin mówiła, że jest duże prawdopodobieństwo ciąży...i miała rację :-)
U mnie też 6,7 dni po owu. Jeśli @@@ miałaby przyjść tak jak zawsze to za 5 dni, ale do 7 dni daje margines. Nie nastawiam się, ale organizm mi wysyła sygnały dziwne i chciałabym wiedzieć co się dzieje. Od poniedziałku pobolewa lewy jajnik, dzisiaj poczułam też prawy (nigdy się to nie zdarzyło, oprócz tydzien temu kiedy dwa napinaly i pewnie to było owu). Do tego dzisiaj rano bol podbrzusza mocny jak na miesiaczke. Też nigdy mi się to nie zdarzyło w takim czasie cyklu. Ale czekam cierpliwie co mi życie przyniesie.Ja jak na razie nic nie czuje ciekawego dzisiaj jest 6 dni po owu, 8 dni do okresu, wiec zobaczymy. A u Ciebie? Jakies odczucia?