reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam porannie. Zostało 2 dni do testowania. Wczoraj pisałam że wytrzymam do piątku. Ale dzisiaj rano naszla mnie myśl "a może by tak siknąć wcześniej?"
I wiecie co? Pierwszy raz ogarnął mnie taki strach że odłożyłam test na półkę. Kurcze boję się znów tego rozczarowania.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam porannie. Zostało 2 dni do testowania. Wczoraj pisałam że wytrzymam do piątku. Ale dzisiaj rano naszla mnie myśl "a może by tak siknąć wcześniej?"
I wiecie co? Pierwszy raz ogarnął mnie taki strach że odłożyłam test na półkę. Kurcze boję się znów tego rozczarowania.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
I jaki wynik [emoji1]?

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

O ... jaki śliczny. Moje niespełnione marzenie... cudny.

1usavcqgt1dml95x.png
To prawda, bardzo przepiękny i dostojny pies

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki, szyjka macicy otwarta jakieś 5 dni przed okresem co może oznaczać ? Biały gęsty śluz, szyjka miękkawa i nisko ? Mam nadzieję, że @ mi 5 dni wcześniej nie przyjdzie bo to dopiero 21 dc :/

Dziewczynki, szyjka macicy otwarta jakieś 5 dni przed okresem co może oznaczać ? Biały gęsty śluz, szyjka miękkawa i nisko ? Mam nadzieję, że @ mi 5 dni wcześniej nie przyjdzie bo to dopiero 21 dc :/
Ja rozpulchnioną szyjke miałam w ciąży :-) na usg jeszcze nie było nic widać, ale gin mówiła, że jest duże prawdopodobieństwo ciąży...i miała rację :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ja rozpulchnioną szyjke miałam w ciąży :-) na usg jeszcze nie było nic widać, ale gin mówiła, że jest duże prawdopodobieństwo ciąży...i miała rację :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Nie, nie ciążę wykluczam :) Bo tylko raz doszło do zbliżenia a ''złoty strzał'' mało prawdopodobny :D
Prędzej pewnie @ przyjdzie mi drugi raz w tym miesiącu ...takie życie z @ 2 x w 1 miechu to dramat :/
A jaka może być przyczyna skracających się cykli ? Przekwitanie ? obniżone rezerwy jajnikowe ? Cholera wie :/

reklama
Ja jak na razie nic nie czuje ciekawego:) dzisiaj jest 6 dni po owu, 8 dni do okresu, wiec zobaczymy. A u Ciebie? Jakies odczucia? :)
U mnie też 6,7 dni po owu. Jeśli @@@ miałaby przyjść tak jak zawsze to za 5 dni, ale do 7 dni daje margines. Nie nastawiam się, ale organizm mi wysyła sygnały dziwne i chciałabym wiedzieć co się dzieje. Od poniedziałku pobolewa lewy jajnik, dzisiaj poczułam też prawy (nigdy się to nie zdarzyło, oprócz tydzien temu kiedy dwa napinaly i pewnie to było owu). Do tego dzisiaj rano bol podbrzusza mocny jak na miesiaczke. Też nigdy mi się to nie zdarzyło w takim czasie cyklu. Ale czekam cierpliwie co mi życie przyniesie.

Moja koleżanka jest w ciąży i cieszę się tak jakbym sama była. Kibicowalam jej strasznie, bo w sierpniu straciła swoje dzieciątko.

Do góry